Haemme Projektipäällikköä MikroGrow-hankkeeseen

 Oletko luontainen verkostonvetäjä? Omaatko laajat henkilökohtaiset ja ammatilliset verkostot ja tiedät, että mikro- ja pienyrityksissä on Suomen tulevaisuus? Ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuudet ja omaat businessvainua. Pohjois-Savo on Sinulle luontainen toimintaympäristö, mutta tiedät mitä kansainvälistyminen ja kv-business edellyttävät. Kaipaat haasteita ja olet jo osoittanut osaamistasi yritysmaailmassa, yrittäjänä, kehittäjänä tai muutoin. Jos vastaat kyllä, voit olla MikroGrow-hankkeen tuleva projektipäällikkö ja verkostojohtaja.

Hakemamme henkilö on siis työskentelytavaltaan liiketoiminta- ja asiakaslähtöinen tekijä, joka haluaa oppia uutta ja näkee mahdollisuuksia ennemmin kuin esteitä. Projektipäällikkö kykenee toimimaan paineen alla, on innostava ja energinen sekä toimii joustavasti erilaisissa tilanteissa. Työskentelyalueena on Pohjois-Savo, ajoittain koko Suomi. Työaika vaihtelee, asiakaskohtaamiset painottuvat ilta-aikaan. Työ on vaativaa, mutta palkitsevaa.

MikroGrow-hankkeen tavoitteena on rakentaa Pohjois-Savon alueelle mikroyritysten ja muiden yritysten kanssa toimivien tahojen kokeiluperusteinen kasvu- ja vientikokeiluverkosto. Kokoamme alueen mikroyrityksistä neljä kolmenkymmenen yrityksen ryhmää, jotka kokoontuvat kuukausittain kiertävällä periaatteella toisiaan tukien ja sparraten. Hankkeen projektipäällikön tehtävä on johtaa ja koordinoida näitä verkostoja, mutta pääroolissa hankkeessa ovat kuitenkin yritykset itse.

Haussa on projektipäällikön määräaikainen työsuhde 1.6.2017 – 31.12.2019 MikroGrow-hankkeeseen. Paikka täytetään, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen. Lisätietoja antaa SavoGrown toimitusjohtaja Olli Tiainen, puh. 020 746 4620 tai olli.tiainen@savogrow.fi

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 15.5.2017 mennessä sähköpostiosoitteeseen olli.tiainen@savogrow.fi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä