Marjaosaamiskeskus

Marjaosaamiskeskuksen tehtävänä on tarjota  kehittämis- ja asiantuntijapalveluja marjan tuotannon tarpeisiin. Toimimme Kehitysyhtiö SavoGrow Oy:n alaisuudessa Yrityspuisto Futuriassa Suonenjoella.  

Ajankohtaista

4.-7.4.2017 Äkkilähdöllä Eurooppaan 
Marjaosaamiskeskus järjestää opintomatkan Saksaan ja Itävaltaan. Matkalla tutustumme monipuolisiin tilakohteisiin, jatkojalostukseen sekä markkinoihin. Ilmoittautuminen maanantaihin 27.2. mennessä. Vain 30 nopeinta mahtuu matkaan mukaan!

Lisätiedot matkasta>>


15.-16.3.2017 Kasvinsuojelua marjanviljelijöille -kurssi
Nyt on hyvä hetki päivittää kasvinsuojelututkinto. Kurssi on räätälöity marjanviljelijöille ja sen aikana tutustutaan käytännönläheisesti yleisimpiin marjaviljelmiä vaivaaviin kasvintuhoojiin sekä niiden torjuntaan. Kurssilla perehdytään myös biologiseen torjuntaan, kasvinsuojeluaineiden käsittelyyn, ruiskutustekniikkaan sekä lainsäädäntöön. 

Lisätiedot kurssista >>


1.3.2017 Marjatila työnantajana -kurssi
Marjatiloilla valmistaudutaan jo nyt talvella tulevan kesän työvoiman rekrytointiin. Marjatila työnantajana -kurssilla perehdytään yleisesti työnantajan oikeuksiin ja velvollisuuksiin, marja-alan työehtosopimukseen, palkkaukseen, rekrytointiin sekä tutustutaan välineisiin, joilla työvoiman käytön suunnittelua voidaan tehostaa.

Tarkemmat tiedot kurssista>>

Aikataulumuutos: lähipäivät keskiviikko 1.3., torstai 2.3.  sekä keskiviikko 8.3. (14.3. vaihdettu!)
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä