Omistajanvaihdosneuvonta

Oletko luovuttamassa tai myymässä yritystäsi? Meiltä saat tukea ja neuvoa molemmissa tapauksissa. Tarjoamme asiantuntemusta yrityksen omistajanvaihdoksen suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi onnistuneesti. Autamme luopujaa ottamaan huomioon yrityskaupan tai sukupolvenvaihdoksen onnistumisen kannalta keskeiset kysymykset ja löytämään niihin hyvät ratkaisut.

Mitä

Yrityksen luovuttaminen/myyminen

  • Aloita suunnittelu ajoissa, hanki tietoa ja harkitse, mitä haluat tehdä.
  • Mieti, löytyykö yrityksellesi jatkajaa vai haluatko myydä koko yrityksen tai ainoastaan osan sen liiketoiminnasta. Halutessasi voimme laittaa yrityksesi myyntiin Pohjois-Savon yrityspörssi -palveluun (linkki alla). 
  • Ota yhteyttä, käymme kanssasi läpi eri vaihtoehdot ja annamme tietoja yritysasiantuntijoista, jotka voivat neuvoa sinua eri tilanteissa.


Yrityksen hankkiminen

  • Toimivan yrityksen hankkiminen ja sen valmis asiakaskunta voi olla hyvä vaihtoehto toimintaa laajennettaessa.
  • Hyödynnä asiantuntijoita (yrityksen arvo, verotus jne.) ostokohteen arvon varmistamiseen. Verkostostamme löytyy tarvittaessa monipuolista asiantuntemusta
  • Saat tietoa myytävinä olevista alueen yrityksistä, tai voit myös ilmoittautua ostajaksi Pohjois-Savon yrityspörssi -palvelussa. Asiantuntijamme kanssa voit yhdessä määritellä kriteerit soveltuville yrityksille.

Kenelle

Palvelu on tarkoitettu yrityksen myymistä tai yrityksen perustamista harkitsevalle ja se on maksutontaPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä