Siirry sisältöön

Hygieniapassitestit SavoGrown kautta

Hygieniapassitestit SavoGrown kautta

Julkaistu: 31.8.2021

Järjestämme hygieniapassikoulutuksia ja -testauksia ryhmille ja yksittäisille henkilöille sopimuksen mukaan. Testejä järjestetään myös englanniksi ja venäjäksi. Venäjänkielisissä testeissä käännöskulut lisätään testin hintaan.

Kysy lisää!

Milloin hygieniapassi tarvitaan?

“Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti. Suomalainen elintarvikealan hygieniapassi on luotu edistämään elintarviketurvallisuutta.

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työskentelee elintarvikehuoneistossa ja käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.

Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Ruokavirasto on laatinut taulukon siitä, mikä katsotaan pakkaamattoman helposti pilaantuvan elintarvikkeen käsittelyksi ja mikä ei. “