Siirry sisältöön

Mitä teemme

Työtä yritysten ja alueen parhaaksi

Kehitysyhtiö SavoGrow Oy on kuuden kunnan yhteinen elinkeino- ja elinvoimayhtiö Pohjois-Savon länsilaidalla ”Savon Villissä Lännessä”.

SavoGrow toimii yritysten kilpailukyvyn ja alueemme elinvoiman kehittämiseksi Keiteleellä, Pielavedellä, Rautalammilla, Suonenjoella, Tervossa ja Vesannolla. SavoGrow kokoaa yhteen omistajakuntiensa elinkeino- ja kehittämisresurssit, ja mahdollistaa ulkoisen rahoituksen hankkimisen kehittämistoimintaan. Yhtiö tekee yhdessä omistajakuntien kanssa alueen edunvalvontaa erityisesti elinkeino- ja yrityskehittämiseen liittyvissä asioissa.

Alueemme kärkitoimialoja ovat elintarvike- ja marjaosaaminen, puu- ja metalliteollisuus sekä palvelut sisältäen matkailun. Elintarvikekehityksessä ja marjaosaamisessa palvelumme ovat valtakunnallisia.

SavoGrown alaisuudessa toimii marjantuotannon kehittämis- ja asiantuntijapalveluita tarjoava Marjaosaamiskeskus ja tarjoamme yritysten käyttöön Pohjois-Savon parhaat elintarvikealan tuotekehitystilat Yrityspuisto Futurialla.

Kehittämistyötä tehdään pitkälti hankevetoisesti tiiviissä yhteistyössä muiden elinkeinotoimijoiden kanssa. Hanketoimintaamme rahoittavat pääasiassa Pohjois-Savon Ely-keskus ja Pohjois-Savon liitto Euroopan Unionin rahastoista.

SavoGrown vuosikatsaukset kokoavat yhteen edellisen vuoden keskeisimmät tunnusluvut SavoGrown omasta toiminnasta sekä alueen kehityksestä.

Vuosikatsaus 2020

Vuosikatsaus 2019

Vuosikatsaus 2018

Vuosikatsaus 2017

Vuosikatsaus 2016

Vuosikatsaus 2015