Siirry sisältöön

Yritysneuvonnan sähköinen ajanvaraus

Yritysneuvonnan sähköinen ajanvaraus

Julkaistu: 7.6.2021
Voit varata ajan oman kuntasi elinkeinoasiamiehelle sähköisen ajanvarauksen kautta. Sähköistä ajanvarausta voi käyttää, olipa kyse sitten uuden yrityksen perustamisesta ja toimivan yrityksen kehittämiseen liittyvästä neuvonnasta.

Voit varata ajan oman kuntasi elinkeinoasiamiehelle sähköisen ajanvarauksen kautta. Sähköistä ajanvarausta voi käyttää, olipa kyse sitten uuden yrityksen perustamisesta ja toimivan yrityksen kehittämiseen liittyvästä neuvonnasta.

Ajanvarauspalvelussa pääsee kalenterinäkymästä etsimään itselleen sopivan ajan ja sen kautta varatun tapaamisen pystyy itse halutessaan myös siirtämään tai perumaan.

Sähköisen ajanvarauksen kautta varatut tapaamiset järjestetään SavoGrown toimipisteissä, joita on jokaisessa omistajakunnassamme. Perinteisten tapaamisten lisäksi tarjolla on myös mahdollisuus etäyhteyksin toteutettavaan neuvontaan. Tällöin asiakas voi valita neuvojaksi kenet tahansa SavoGrown elinkeinoasiamiehistä.