Siirry sisältöön

Ruoka ja elintarvikkeet

Käytännön elintarvikealan osaamista Pohjois-Savossa

Tuotamme elintarvikealan kehityspalveluita maksullisena, valtakunnallisena palvelutoimintana, eli voit olla asiakkaamme riippumatta siitä, missä päin Suomea asut.

Käytössämme ovat Suonenjoen Yrityspuisto Futurian nykyaikaiset tuotekehitystilat, joita vuokrataan yrityksille lyhytaikaiseen käyttöön. Vastaremontoidut tilat mahdollistavat elintarviketuotteiden jatkojalostuksen ja koevalmistuksen. Meiltä löydät asiantuntijapalvelut aina tuoteideasta kaupan hyllylle!

Kysy lisää tai sovi tuotekehitystilojen esittely:

Jaana Kapustamäki
tuotekehittäjä
p. 020 7464 621
jaana.kapustamaki@savogrow.fi

Apunasi yrityksen perustamisessa tai kehittämisessä ovat myös SavoGrown elinkeinoasiamiehet.

Joustavat, asiakaslähtöiset yrityspalvelut ja kattava asiantuntijaverkosto yritystoiminnan kehittämiseen ja elintarviketuotteiden kehitykseen. Sparrausta, verkostoitumista ja ratkaisukeskeisyyttä.

Alexandra Bogolyubova, Nenosen mansikkatila, Suonenjoki

Tutustu palveluihimme:

Osion sisältö

Tuotekehitys

Onko yritykselläsi loistava elintarvikealan tuotekehitysidea, mutta kaipaisit apua idean viemiseksi käytäntöön? Pohjois-Savossa apunasi on SavoGrown elintarvikekehitystiimi.

Tuotetietopalvelu

Kauttamme voit saada apua ainesosaluettelon laadintaan, pakollisten ja vapaaehtoisten pakkausmerkintöjen laadintaan, ravintosisällön laskentaan...

Omavalvonta ja hygieniapassit

Elintarvikealan toimijoilta vaaditaan kirjallinen omavalvontaohjelma, jota ohjataan omavalvontasuunnitelmalla. Autamme sinua omavalvontasuunnitelman laadinnassa tai olemassa olevan suunnitelmasi päivittämisessä.

Kehittämispalvelut

Haluatko kehittää omaa tai henkilöstösi elintarvikeosaamista? Tarjoamme apua elintarvikealan osaamisen päivittämiseen koulutusten ja eri hankkeiden kautta.

Elintarvikekehityksen tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Elintarvikealan hankkeemme

Kaikki hankkeet

Elintarviketurvallisuuden varmistaminen ja analytiikan kehittäminen – ELTUVA

ELTUVA-hankkeessa selvitetään elintarviketurvallisuuden edistämisen keinoja ja tutkitaan mahdollisuuksia torjua elintarvikepetoksia mittausanalytiikan kehittämisen avulla. Hankkeessa keskitytään …

Tietoa biotaloudesta – Biokipinä

Biokipinä on tiedotushanke, jossa jaetaan ajantasaista tietoa biotaloudesta alueen yrityksille ja muille toimijoille. Hankealueen tärkeimmät …