Siirry sisältöön

Ruoka ja elintarvikkeet

Käytännön elintarvikealan osaamista Pohjois-Savossa

Palvelemme elintarvikealan yrityksiä valtakunnallisena maksullisena palvelutoimintana. Suonenjoen Yrityspuisto Futurian nykyaikaisia tuotekehitystiloja vuokrataan yrityksille lyhytaikaiseen käyttöön. Vastaremontoidut tilat mahdollistavat elintarviketuotteiden jatkojalostuksen ja koevalmistuksen. Meiltä löydät asiantuntijapalvelut aina tuoteideasta kaupan hyllylle!

Joustavat, asiakaslähtöiset yrityspalvelut ja kattava asiantuntijaverkosto yritystoiminnan kehittämiseen ja elintarviketuotteiden kehitykseen. Sparrausta, verkostoitumista ja ratkaisukeskeisyyttä.

Alexandra Bogolyubova, Nenosen mansikkatila, Suonenjoki

Osion sisältö

Tuotekehityspalvelut

Onko yritykselläsi loistava elintarvikealan tuotekehitysidea, mutta kaipaisit apua idean viemiseksi käytäntöön? Pohjois-Savossa apunasi on SavoGrown elintarvikekehitystiimi.

Tuotetietopalvelu

Kauttamme voit saada apua ainesosaluettelon laadintaan, pakollisten ja vapaaehtoisten pakkausmerkintöjen laadintaan, ravintosisällön laskentaan...

Laatu ja elintarviketurvallisuus

Elintarvikealan toimijoilta vaaditaan kirjallinen omavalvontaohjelma, jota ohjataan omavalvontasuunnitelmalla. Autamme sinua omavalvontasuunnitelman laadinnassa tai olemassa olevan suunnitelmasi päivittämisessä.

Osaamisen kehittäminen

Haluatko kehittää omaa tai henkilöstösi elintarvikeosaamista? Tarjoamme apua elintarvikealan osaamisen päivittämiseen koulutusten ja eri hankkeiden kautta.

Elintarvikealan hankkeemme

Kaikki hankkeet

Gastro Business – Liiketoimintaosaamista ruokamatkailuun

Gastro Business -hankkeen tavoitteena on vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien …