Siirry sisältöön

Tietoa meistä

Työtä yritysten ja alueen parhaaksi

Kehitysyhtiö SavoGrow Oy on kuuden kunnan yhteinen elinkeino- ja elinvoimayhtiö Pohjois-Savon länsilaidalla ”Savon Villissä Lännessä”. Tarjoamme Keiteleellä, Pielavedellä, Rautalammilla, Suonenjoella, Tervossa ja Vesannolla yrityksiä, kuntia,
asukkaita ja muita yhteisöjä hyödyttäviä yrityskehitys- ja aluekehityspalveluita.

Kokoamme yhteen omistajakuntien elinkeino- ja kehittämisresurssit, ja mahdollistamme ulkoisen rahoituksen hankkimisen kehittämistoimintaan. Yhtiö tekee yhdessä omistajakuntiensa kanssa alueen edunvalvontaa erityisesti elinkeino- ja yrityskehittämiseen liittyvissä asioissa.

SavoGrown vuosikatsaukset kokoavat yhteen edellisen vuoden keskeisimmät tunnusluvut SavoGrown omasta toiminnasta sekä alueen kehityksestä.

Vuosikatsaus 2022

Vuosikatsaus 2021

Vuosikatsaus 2020

Vuosikatsaus 2019

Vuosikatsaus 2018

Vuosikatsaus 2017

Vuosikatsaus 2016

Vuosikatsaus 2015

Kehitysyhtiö SavoGrown uudistunut kuntaraportti käy lyhyesti läpi yrityspalveluiden ja hankkeiden keskeiset kuulumiset kyseisellä tarkastelujaksolla. Raportissa listataan tulevia toimenpiteitä ja nostetaan esiin kysymyksiä, joita tulisi pohtia yhdessä kuntien kanssa.

Syys-joulukuu 2023
Touko-elokuu 2023

SavoGrown strategia 2020-2025

Kehitysyhtiö uudisti strategiansa vuonna 2019. Visiomme on muuntautua elinkeinoyhtiöstä elinvoimayhtiöksi vuoteen 2025 mennessä. Yrityskehittämisen rinnalle toiseksi painopisteeksi otettiin aluekehittäminen. SavoGrown strategia »

SavoGrown biotalousohjelma 2020-2025

SavoGrown strategian mukaisesti vuoden 2019 aikana luotiin biotalousohjelma, jossa käydään läpi biotalouden tilaa SavoGrown alueella ja SavoGrown roolia biotalouden edistäjänä. SavoGrown biotalousohjelma »

Osion sisältö

Tilavaraukset

SavoGrown päätoimipiste Suonenjoen Yrityspuisto Futurialla tarjoaa monipuoliset tilat kokouksiin, koulutuksiin ja seminaareihin.

Hankkeet

Kehittämistoiminta on nykyaikana usein hankevetoista. Hankkeiden tavoitteena on vahvistaa alueen elinvoimaa ja yritysten kilpailukykyä, luoda toimintaedellytykset kannattavaan kasvuun ja varmistaa olemassa olevien elinkeinojen näkyvä rooli myös tulevaisuudessa.

Tavoite ja strategia

SavoGrow tarjoaa elinkeinoasiamiespalvelut lähipalveluina jokaisessa omistajakunnassaan. Aluekehittämisessä pidämme yllä oikeaa tilannekuvaa ja vahvistamme tulevaisuudenuskoa.

Päätöksenteko

SavoGrown toimintaa ohjaa 7-jäseninen hallitus ja neuvoa-antavana elimenä toimii kuntien edustajista koostuva neuvottelukunta. SavoGrown hallituksen …

Meille töihin

Tule mukaan hyvähenkiseen porukkaan!

SavoGrown materiaalipankki

Hankkeemme tuottavat runsaasti selvityksiä sekä materiaalia mm. alueen ja maakuntamme markkinointikäyttöön.

Uutiskirjeet

SavoGrown uutiskirjeet tuovat alueen kehitysuutiset kootusti sähköpostiisi.

Medialle

Etsitkö asiantuntijaa? Tai tarvitsetko tietoa, kuvia tai SavoGrown logoja? Täältä löydät linkkejä tiedon lähteille.