Siirry sisältöön

Yritystuet

Kun yrityksesi kasvu vaatii tuekseen ulkopuolista rahoitusta, elinkeinoasiantuntijamme auttavat sinua rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä ja rahoituksen hakemisessa. 

Rahoitusanalyysi-botin avulla voit itse selvittää, mitä erilaisia rahoitusmahdollisuuksia yrityksellesi on tarjolla. Testaa bottia alla olevan linkin takaa. Bottikeskustelun lopuksi saat sähköpostiisi linkin yrityskohtaiseen analyysiraporttiin.

Rahoitusanalyysi

Selvitä botin avulla yrityksesi rahoitusmahdollisuudet. Yrityskohtaisen analyysin saat käyttöösi nopeasti ja helposti vastaamalla botin esittämiin …

Lue lisää

Alla voit tutustua keskeisimpiin rahoitusmahdollisuuksiin:

Business Finland tarjoaa kasvuhakuisille pk-yrityksille rahoitusta ja neuvontaa sekä tietoa ja kansainvälisiä kontakteja. Peruspalvelut ovat yrityksille maksuttomia.

Tutustu Business Finlandin palveluihin

Leader-ryhmä voi myöntää yritystukea aloittaville ja toimiville yrityksille. Pääsääntöisesti rahoitetaan mikroyrityksiä, joiden työllistyvyys on enintään viisi henkilötyövuotta ja joiden hankkeen kustannusarvio on alle 100 000 euroa. Myös maatilojen sivuelinkeinoja voidaan tukea.

Kehittämisyhdistys Mansikka ry

Ylä-Savon Veturi ry

Maaseudulla sijaitsevat yritykset voivat hakea yritysrahoitusta toimintansa kehittämiseen ja investointeihin. Ota yhteyttä alueesi ELY-keskukseen tai Leader-ryhmään ja kysy lisää.

Yritystukia ovat:

– perustamistuki
– investointituki
– investoinnin toteutettavuustutkimus

Lue lisää Ruokavirasto sivuilta