Siirry sisältöön

Matkailu

Koko maakunnan matkailun kehittäjä

SavoGrow kehittää aktiivisesti oman alueen ja koko maakunnan matkailua. Matkailusta pyritään luomaan alueen elinkeinoelämälle uusi tukijalka, joka tuo alueelle elinvoimaa, investointeja ja uusia yrityksiä.

Tällä hetkellä SavoGrow koordinoi Pohjois-Savon Lakeland 2 -hanketta, jossa alueen kansainvälistä matkailumarkkinointia kehitetään VisitFinland-brändin alla. Tavoitteena on luoda sitoutunut toimijaverkosto kehittämään kansainvälistä matkailua.

Pohjois-Savon Lakeland 2 -hanke

Pohjois-Savon Lakeland 2 -hanke toimii kansainvälisen matkailun kehittämisen käytännön työkaluna Pohjois-Savon maakunnassa. Hankkeen tavoitteena on …

Lue lisää

Yhteistyön koordinaattori

SavoGrown alueen matkailussa on paljon käyttämätöntä potentiaalia. Alueellamme sijaitsevat mm. jylhä Etelä-Konneveden kansallispuisto, ylistetyt Lintharjun maastopyöräreitit ja perhokalastajien suosima Äyskoski.

Kehitysyhtiö ylläpitää visitsavo.fi-sivustoa, johon on koottu SavoGrown alueen kuntien luontomatkailukohteita ja palveluntuottajia. Sivustoa tullaan tulevaisuudessa kehittämään kohti kattavampaa alueellista matkailusivustoa.

Matkailuyritysten yhteistyötä pyritään vahvistamaan yhteisissä tapaamisissa ja hankkeiden kautta. Yhteistyötä tehdään myös alueen naapurikuntien kanssa Pieksämäen, Hankasalmen ja Konneveden suuntaan.

SavoGrown alueen 3. Matkailufoorumi

SavoGrown alueen matkailuyrittäjien 3. matkailufoorumi pidetään Rautalammilla Törmälän loma- ja kurssikeskuksessa. Tervetuloa kaikki alueen matkailun kehittämisestä kiinnostuneet yritykset!

Lue lisää

Uusia kokeiluja

Kehitysyhtiössä tehtävänämme on kokeilla uusia toimintamalleja ja luoda mahdollisuuksia uudenlaisen liiketoiminnan synnylle. Matkailussa kartoitamme parhaillaan mahdollisuuksia vajaakäytöllä olevien mökkien käyttöasteen kasvattamiseen ja uuden liiketoiminnan luomiseen vapaa-ajanmatkailun ympärille Tuottava mökki -hankkeessa.

Tuottava mökki -hanke

Tuottava mökki -hankkeen tavoitteena on vajaakäytöllä olevien mökkien käyttöasteen kasvattaminen ja uuden liiketoiminnan luominen vapaa-ajan matkailun …

Lue lisää

Osion sisältö