Siirry sisältöön

Toimivan yrityksen palvelut

Neuvomme toimivia yrityksiä sekä tuemme yritysten kasvua ja kehittymistä. Autamme liiketoimintasuunnitelmien ja laskelmien päivittämisessä sekä rahoitusratkaisujen, toimitilojen ja yhteistyökumppaneiden löytämisessä. Edistämme kansainvälistymistä ja ohjaamme omistajan- ja sukupolvenvaihdosta suunnittelevia yrityksiä. Meiltä saat myös tietoa henkilöstön palkkaukseen ja koulutukseen liittyvistä mahdollisuuksista.

Yritysneuvonta on sinulle täysin maksutonta, kuten kaikki muutkin yrityspalvelumme. Teemme työtämme aina luottamuksellisesti sekä yksityisyyttäsi, ideoitasi ja suunnitelmiasi arvostaen.

Meiltä saat palvelua mm.

  • Yrityksen kasvu- ja kehittymispotentiaalin arviointiin ulkopuolisin silmin.
  • Autamme ja sparraamme sinua yrityksen kasvussa, kehittämisessä ja kansainvälistymisessä. 
  • Neuvomme löytämään yrityksen eri kehitysvaiheisiin soveltuvat rahoitusvaihtoehdot yksityisistä ja julkisista rahoituslähteistä. 
  • Autamme oikean polun löytämisessä ja ohjaamme sopivien palveluiden pariin kumppaniverkostossamme. 
  • Tarjoamme tukea alueemme palveluiden hyödyntämisessä, kuten esimerkiksi kaavoitus-, lupa- ja yritystonttiasioissa. 

Rahoitusanalyysi

Selvitä botin avulla yrityksesi rahoitusmahdollisuudet. Yrityskohtaisen analyysin saat käyttöösi nopeasti ja helposti vastaamalla botin esittämiin …

Lue lisää

“SavoGrow on auttanut joka käänteessä: niin liiketoimintasuunnitelmassa, tukien hakemisessa ja neuvonta-asioissa molempien yritysten kanssa. Ilman muuta olen kokenut palvelut hyödyllisiksi! Kun osaa vaan kysellä, niin kyllä apua tulee.” 

Pietari Puranen, Pietarin Kala Oy/Nilakkalohi Oy, Tervo

Ota yhteyttä!

Palvelemme sinua puhelimitse, henkilökohtaisesti palvelupisteissämme tai Teamsin välityksellä – miten sinulle parhaiten sopii. Tapaaminen kerran saattaa riittää, mutta toisinaan asiakassuhde saattaa kestää kuukausia tai vuosia. Olemme mukanasi ja tukenasi niin kauan kuin tarvitset!