Siirry sisältöön

Yritykset

Maksutonta neuvontaa lähipalveluna

Yrityspalvelumme tarjoavat matalan kynnyksen maksutonta neuvontaa koko yrityksen elinkaaren ajalle jokaisessa SavoGrown kunnassa – Keiteleellä, Pielavedellä, Rautalammilla, Suonenjoella, Tervossa ja Vesannolla.

Meiltä saat apua yrityksen perustamiseen, rahoitus- ja investointisuunnitelmiin, omistajanvaihdoksiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Autamme mielellämme alueelle sijoittumisessa ja uusien toimitilojen löytämisessä.

Yritysneuvonta on sinulle täysin maksutonta. Teemme työtämme aina luottamuksellisesti sekä yksityisyyttäsi, ideoitasi ja suunnitelmiasi arvostaen.  

Rahoitusanalyysi

Selvitä botin avulla yrityksesi rahoitusmahdollisuudet. Yrityskohtaisen analyysin saat käyttöösi nopeasti ja helposti vastaamalla botin esittämiin …

Lue lisää

Osion sisältö

Testaa tekoälyavustaja Nohevaa!

Noheva on yritysneuvonnan tekoälyavustaja, joka on opetettu vastaamaan yrittämiseen ja yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin – myös …

Yrityksen perustaminen

Onko mielessäsi liikeidea, jonka toimivuus ja kannattavuus mietityttävät? Elinkeinoasiantuntijamme auttavat sinua liiketoiminnan suunnittelussa ja yritysidean arvioinnissa ja kehittämisessä. 

Toimivan yrityksen palvelut

Neuvomme toimivia yrityksiä sekä tuemme yritysten kasvua ja kehittymistä. Autamme liiketoimintasuunnitelmien ja laskelmien päivittämisessä sekä rahoitusratkaisujen, toimitilojen ja yhteistyökumppaneiden löytämisessä.

Omistajanvaihdokset

Mietitkö yrityksesi myyntiä? Punnitaan yhdessä eri vaihtoehtoja: sukupolvenvaihdos vai yrityksen myynti. Olemme ohjaamassa ja tukemassa sekä aikatauluttamassa prosessia.

Sijoittumispalvelut

Sijoittumispalvelumme auttavat alueella toimivia yrityksiä löytämään uudet toimitilat tai yritystonttivaihtoehdot SavoGrown alueella.

Yritystuet

Kun yrityksesi kasvu vaatii tuekseen ulkopuolista rahoitusta, elinkeinoasiantuntijamme auttavat sinua rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä ja rahoituksen hakemisessa.

Osaamisen kehittäminen

SavoGrow tarjoaa laajan kirjon koulutus- ja kehittämispalveluita, joiden avulla voit päivittää omaa osaamistasi ja kehittää yritystoimintaasi.

Yrityshakemisto

SavoGrow alueen yritysrekisteristä löydät Keiteleen, Pielaveden, Rautalammin, Suonenjoen, Tervon ja Vesannon kuntien yritysten yhteystiedot, sekä tietoa yritysten tuotteista ja palveluista.

Yrityshankkeemme

Kaikki hankkeet

Tekoälyä liiketoimintaan

Tekoälyä liiketoimintaan -hankkeen tavoitteena on tukea SavoGrown alueen pk-yrityksiä tekoälyn käyttöönottamisessa, edistää teknologiseen kehitykseen ja …

TechSavo – pk-yritysten kestävä kasvu ja uudistuminen

TechSavo-hankkeen päätavoitteena on edistää pk-yritysten kasvu-, uudistumis- ja innovaatiovalmiuksia Pohjois-Savossa ja Pieksämäellä.

Elintarviketurvallisuuden varmistaminen ja analytiikan kehittäminen – ELTUVA

ELTUVA-hankkeessa selvitetään elintarviketurvallisuuden edistämisen keinoja ja tutkitaan mahdollisuuksia torjua elintarvikepetoksia mittausanalytiikan kehittämisen avulla.