Siirry sisältöön

Savon Villi Länsi – aluemarkkinoinnin yhteistyöalusta

Savon Villi Länsi – aluemarkkinoinnin yhteistyöalusta

Julkaistu: 24.8.2021
Savon Villi Länsi

SavoGrown kunnissa (Suonenjoki, Rautalampi, Tervo, Vesanto, Keitele, Pielavesi) tehdään yhteistä aluemarkkinointityötä alueen veto- ja pitovoiman lisäämiseksi. Tämän kuntakuusikon muodostama Savon Villi Länsi on rajamaata, jota leimaa moderni uudisraivaajahenki, tila- ja avaruus sekä alueelle tyypillinen rento mielenlaatu.

Aluemarkkinointityön keskeisenä tavoitteena on uusien asukkaiden ja osaavan työvoiman houkuttelu alueelle. Tähän työhön on valjastettu Savon Villin Lännen -muuttajasivusto, joka kokoaa yhteen alueemme työpaikka- ja asuntotarjonnan ja kertoo myös alueelle muuttaneiden tarinoita.

Muuttajasivusto Savonvillilansi.fi

Savon Villin Lännen -muuttajasivusto www.savonvillilansi.fi kokoaa yhteen SavoGrown alueen kuntien (Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo, …

Lue lisää