Siirry sisältöön

Marjaosaamiselle oma sivusto

Marjaosaamiselle oma sivusto

Julkaistu: 15.9.2021

”Vihdoin saadaan marja-alan kehittämistyön tulokset kerättyä järkevästi yhteen paikkaan,” iloitsee Marjaosaamiskeskuksen projektipäällikkö Raija Kumpula uuden Marjatieto.fi-sivuston äärellä.

”Valtava määrä marja-alan tietoutta on ollut ripoteltuna eri organisaatioiden nettisivuille, mutta nyt tavoitteena on luoda usean organisaation yhteistyönä yhteinen sivusto, josta löytyy jatkossa ajantasaisin tieto,” kertoo Kumpula.  

Marjatieto.fi-sivusto on avattu SavoGrown, Itä-Suomen yliopiston ja Luonnonvarakeskuksen yhteisessä VIN – Verkostoitumalla marjasektori nousuun -hankkeessa, jossa marja-alan kehittämiseksi on perustettu marja-alan toimijoista koostuva verkosto. Verkosto on ollut vahvasti mukana sivuston kehittämisessä.

Raija Kumpula

Projektipäällikkö

Marjaosaamiskeskus

Raija on opintovapaalla ajalla 1.5.-31.8.2024. Marja-alaan liittyvissä asioissa ota yhteyttä Raisa Haavikkoon, p. 040 164 6670, raisa.haavikko@marjanviljelijat.fi