Siirry sisältöön

Haemme projektipäällikköä Monipaikkaisuus-hankkeeseen

Haemme projektipäällikköä Monipaikkaisuus-hankkeeseen

Julkaistu: 16.9.2021

Kehitysyhtiö SavoGrow etsii projektipäällikköä ajalle 1.10.2021–31.8.2023 luotsaamaan tiedolla johtamisen hanketta, joka tähtää monipaikkaisuuden ja etätyön aluetaloudellisten vaikutusten määrittelyyn sekä hiilijalanjäljen mittaamiseen. 

Hankkeen tavoitteena on: 

  • tunnistaa etätyöntekijöiden ja monipaikkaisten työntekijöiden sekä matkailijoiden tulosuuntia ja viipymää alueella
  • luoda eri tietolähteitä yhdistelemällä ja analysoimalla helposti ymmärrettävä, vahvasti visuaalinen tietokanta kuntien ennakointityön tukemiseksi 
  • vahvistaa samalla myös alueen matkailuyritysten kilpailuetua.  

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, verkostoyhteistyön rakentamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä viestinnästä. Vastaat asiantuntijapalveluiden hankinnasta ja yhteistyöstä valittujen asiantuntijoiden kanssa. Kartoitat ja yhdistelet eri tietolähteitä, analysoit kerättyä tietoa, johdat etätyön ja monipaikkaisen työn määrittelytyötä ja valmistelet kuntakohtaisten pilottien toteutuksen ja teemat.  
Työ SavoGrowlla on joustavaa ja monipaikkaista. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja käyttämään vahvuuksiasi. Teet läheistä yhteistyötä mukana olevien pilottikuntien kanssa ja olet osa SavoGrown aluekehitystiimiä. Tiimin vetäjänä toimii SavoGrown elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari. 

Edellytämme sinulta: 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, 
  • MS Office -työkalujen hallintaa (etenkin excel), 
  • kykyä ja motivaatiota monikanavaiseen viestintään sekä  
  • Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. 

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä projektinhallinta- ja hankintaosaamista sekä kykyä datan analysointiin. Voit työskennellä monipaikkaisesti ja työssä vaaditaan jonkin verran oman auton käyttöä.  

Tarjoamme sinulle työn joustavassa organisaatiossa osana eteenpäin katsovaa, nykyaikaista työyhteisöä. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTESin mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 10.9.–19.9. toimitusjohtaja Olli Tiainen p. 0207 464 620, olli.tiainen@savogrow.fi ja ajalla 20.–26.9. elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari p. 0400 866 724, sanna.kauvosaari@savogrow.fi. 

Jätä hakemus palkkatoiveineen 26.9.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@savogrow.fi. Haastattelut pidämme viikolla 40. 

Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto,  Kuopion ja Iisalmen kaupungit, Siilinjärven kunta sekä SavoGrown alueen kunnat.