Siirry sisältöön

Monipaikkaisuus-hankkeen projektipäälliköksi Maria Puustinen

Julkaistu: 5.10.2021

Monipaikkaisuutta ja etätyön aluetaloudellisia vaikutuksia tarkastelevan Monipaikkaisuus-hankkeen projektipäälliköksi on valittu YTM Maria Puustinen Nilsiästä.

Maria on työskennellyt erilaisissa kehittämisprojekteissa digituen, työyhteisöjen toimintakulttuurin muutoksen, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen sekä työllisyyden saralla. SavoGrowlle hän siirtyy Pohjois-Savon liitosta, jossa hän on toiminut projektipäällikkönä Digivieri-hankkeessa, jonka tavoitteena on koordinoida alueellista digitukea Pohjois-Savossa.

Maria on projektimuotoisen kehittämistyön ammattilainen, ja kiinnostunut verkostoyhteistyöstä ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista. Hän aloittaa työt SavoGrowlla 1.11.2021.

Monipaikkaisuus-hanke tähtää monipaikkaisuuden ja etätyön aluetaloudellisten vaikutusten määrittelyyn sekä hiilijalanjäljen mittaamiseen. Hanke toimii ajalla 1.10.2021–31.8.2023 ja sitä rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto,  Kuopion ja Iisalmen kaupungit, Siilinjärven kunta sekä SavoGrown alueen kunnat. Muiden Ylä-Savon kuntien mukanaolon laajuus vahvistunee lähiviikkoina.

Lisää hankkesta: Monipaikkaisuutta kartoittavalle hankkeelle rahoitus »