Siirry sisältöön

REKRY: Etsimme toimisto-osaajaa

REKRY: Etsimme toimisto-osaajaa

Julkaistu: 14.11.2021

Toimistomme pitkäaikaisen hengettären ja ”sydämen”, Tertun, jäädessä eläkkeelle etsimme SavoGrowlle toimisto-osaajaa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Osallistut talousasiantuntijamme apuna myynti- ja ostolaskujen käsittelyyn ja projektien laskutukseen Visma Fivaldilla. Autat johtajia ja projektipäälliköitä juoksevien asioiden hoitamisessa toimien myös lisäreservinä erilaisten tapahtumien järjestämisessä. 

Edellä mainittujen tehtävien lisäksi huolehdit kokonaisvaltaisesti Yrityspuisto Futurian koulutus-/neuvottelutilojen käyttöön ja varaamisen liittyvistä asioista. Näissä tehtävissä korostuu hyvä vuorovaikutus, koulutustilojen laitteiden hallinta sekä  taito opettaa laitteiden käyttö asiakkaalle niin, että käyttökokemus jää positiivisesti mieleen. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja ripeää otetta ja suoraa kommunikointia. 

Viestit aktiivisesti myös sisäisesti luoden ympärillesi tunnetta yhteisestä tekemisestä. Myös SavoGrown sisäisten tapahtumien käytännön järjestelyissä olet tiiviisti mukana ja nautit muiden auttamisesta.  

Mikäli koet olevasi luonteva koppien ottaja etkä hermostu nopeista liikkeistä, niin tämä paikka on kuin tehty sinulle!  

Lupaamme, että saat parikymmentä mukavaa työkaveria, ihan kelpo palkan, laajennetun työterveyshuollon, työkykyä ylläpitävän epassi-edun ja mukavia yhteisiä kehittämispäiviä, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja oppia uutta. Koeaika tehtävässä on kuusi kuukautta. Noudatamme AVAINTESiä. 

Jätä siis hakemuksesi 21.11.2021 mennessä osoitteeseen rekry@savogrow.fi.   

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Tiainen p. 0207 464 620, olli.tiainen@savogrow.fi ja elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari p. 0400 866 724, sanna.kauvosaari@savogrow.fi.