Siirry sisältöön

SavoGrown toimisto-osaajaksi Tanja Strandman

Julkaistu: 3.1.2022

SavoGrown toimisto-osaajan tehtävään on valittu media-assistentti Tanja Strandman Suonenjoelta. Hän on monille tuttu kasvo Paikallislehti Sisä-Savon asiakaspalvelusta.

Tanjalla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus lehti-alalla moninaisissa tehtävissä (myynti, asiakaspalvelu, ilmoitusvalmistus, taitto, laskutus, tapahtumien järjestäminen). Hän on suorittanut audio-visuaalisen viestinnän ammattitutkinnon sekä markkinointiviestinnän ammattitutkinnon.

Tanja astuu eläkkeelle jäävän markkinointiassistenttimme Terttu Nuutisen suuriin saappaisiin ja perii hyvin monipuolisen toimenkuvan: Tanja huolehtii Yrityspuisto Futurian koulutus-/ neuvottelutilojen käyttöön ja varaamisen liittyvistä asioista ja osallistuu talousasiantuntijamme apuna myynti- ja ostolaskujen käsittelyyn ja projektien laskutukseen. Hän auttaa johtajia ja projektipäälliköitä juoksevien asioiden hoitamisessa ja toimii lisäreservinä erilaisten tapahtumien järjestämisessä.

”Kun huomasin avoimen työpaikkailmoituksen, ajattelin heti, että tätä on pakko hakea. Minusta tuntuu, että tämä paikka on kuin minulle tehty”, kertoo Tanja.

”Odotan innolla uusia haasteita ja tutustumista SavoGrown mielenkiintoiseen porukkaan”, sanoo Tanja.

Tanja aloittaa työt toimistotyöntekijän nimikkeellä 24.1. Terttu ehtii perehdyttää Tanjaa muutaman ensimmäisen työviikon ajan ennen eläkkeelle siirtymistään.