Siirry sisältöön

SUKin webinaarisarja yrittäjyyttä harkitsevalle

SUKin webinaarisarja yrittäjyyttä harkitsevalle

Julkaistu: 3.1.2022

Suomen Uusyrityskeskukset Ry (SUK) järjestää kevään aikana sarjan webinaareja yrittäjyyttä harkitseville. Ilmoittautuminen sulkeutuu 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Ilmoittaudu infoon kyseistä päivämäärää klikkaamalla:

Ideasta liikeideaksi

Liikeideasta suunnitelmaksi

Sivutoiminen yrittäjyys & kevytyrittäjyys

Ota hyöty irti

Yrittäjyysinfoista saat ohjausta idean kehittämiseen ja testaamiseen sekä alustavan liiketoimintasuunnitelman työstämisessä huomioitaviin asioihin. Saat myös käytännön tietoa sivutoimisesta yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä. Infot järjestetään Teamsin välityksellä. Niitä ei tallenneta, mutta saat tiivistelmän infon sisällöstä sekä käsitellyt tietolähteet jälkikäteen sähköpostitse.

Voit osallistua yhteen tai kaikkiin kolmeen infoon, oman kiinnostuksesi mukaan. Suositeltavaa kuitenkin on, että aloitat alusta eli ideasta, jolloin hyödyt ja saat enemmän irti Liikeideasta suunnitelmaksi -infosta. Kysymyksiä ja kommentteja voit kirjoittaa infossa olevaan chattiin, käsittelemme ne kunkin tapahtuman lopuksi.

Kysy lisää!