Siirry sisältöön

Elinkeinoasiamies Tulilan sijaiseksi Riikonen

Elinkeinoasiamies Tulilan sijaiseksi Riikonen

Julkaistu: 10.2.2022

Kehitysyhtiö SavoGrown elinkeinoasiamies Sari Tulila jää opintovapaalle 1.3.-30.9.2022 väliseksi ajaksi. Opintovapaan ajalle Tervon ja Vesannon kuntien yritysneuvontaan on valittu sijaiseksi YAMK-agrologi Aila Riikonen Vesannolta. Riikonen neuvoo yrittäjiä ja toimii elinkeinojen kehittämisasioissa molemmissa kunnissa. Yhteyttä voi ottaa joko soittamalla tai sähköisen ajanvarauksen kautta.

Yritysten neuvontatyötä Aila on tehnyt Wikli Group Oy:n maatalouden asiantuntijana – asiakkaina on ollut sekä monialaisia maatiloja sekä yritystoimintaansa uudelleen suuntaavia maatiloja.

”Muutosten ohjaaminen, liikeideoiden työstäminen ja strategisten suunnitelmien sparraaminen – ne ovat tehtäviä, jotka innostavat”, toteaa Riikonen.

Aila on toiminut kaksi kautta Kehittämisyhdistys Mansikka ry:n hallituksessa, joten Leader-tuet ovat tuttuja työvälineitä yritystoiminnan kehittämisessä.

SavoGrown koko henkilöstö yrittäjien käytettävissä

Riikosen lisäksi SavoGrown muu henkilökunta on Vesannon ja Tervon alueella käytettävissä.

”Jaamme työtä henkilökunnan kesken riippuen asiasta, eli erilaista asiantuntemusta vaativat tehtävät jaetaan aina osaamisen mukaan. Toivottavasti kynnys ottaa yhteyttä meihin on mahdollisimman matala”, toivoo kehitysyhtiön toimitusjohtaja Olli Tiainen.

Ailan yhteystiedot 1.3.2022 lähtien:

Aila Riikonen
sposti: aila.riikonen@savogrow.fi
puh: 050-3551051 tai elinkeinoasiamiehen tuttu numero 020 7464 640

Lisätiedot