Siirry sisältöön

Jatkamme hakua: Elinkeinoasiamies Keiteleelle

Jatkamme hakua: Elinkeinoasiamies Keiteleelle

Julkaistu: 4.3.2022

Tule jatkamaan Pekan hommia elinkeinoasiamiehenä Keiteleelle. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja vaihtelevan työnkuvan yrittäjien palkitsemassa kunnassa.

Kehitysyhtiö SavoGrown toiminnan sydän ovat yrityksille tarjottavat neuvontapalvelut kaikissa jäsenkunnissa. Jokaisella kunnalla on oma nimetty elinkeinoasiamiehensä, joka tarjoaa toimialavapaata neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville henkilöille sekä yritystoimintaansa kehittäville yrityksille.

Elinkeinoasiamies toimii:

  • Keiteleen kunnan nimettynä elinkeinoasiamiehenä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä
  • Osallistuu koko kehitysyhtiön toiminta-alueella myöhemmin määriteltäviin asiantuntijatehtäviin

Edellytämme valittavalta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta yritysneuvonnasta tai yrityksen johtotehtävistä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

Katsomme eduksi henkilökohtaisen erityisosaamisen joltakin osaamisalueelta, esim. yritysrahoituksesta.

Tarjoamme luovan ja innostavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön kehittyvien yritysten parissa. SavoGrown päätoimipiste on Suonenjoella, Keiteleen elinkeinoasiamiehen palvelupiste sijaitsee Keiteleen kunnantalolla.

Hakemus

Toimita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen to 31.3.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@savogrow.fi. Hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin lähetetyt työhakemukset huomioidaan automaattisesti.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Emilia Savolainen/Keitele, puh. 050 520 5999 ja SavoGrown toimitusjohtaja Olli Tiainen, puh. 020 746 4620.