Siirry sisältöön

Maksutonta ilmoitustilaa yrityksille kesälehdessä

Maksutonta ilmoitustilaa yrityksille kesälehdessä

Julkaistu: 24.3.2022

Tarjoamme SavoGrown alueen yrityksille maksutonta mahdollisuutta markkinoida omaa tuotettaan/palveluaan alennuskupongin muodossa Savon Villin Lännen Sanomien eli alueemme yhteisen kesälehden välissä julkaistavassa ilmoitusliitteessä.

Liitteen ideana on havainnollistaa alueemme monipuolista palvelutarjontaa. Savon Villin Lännen Sanomat ilmestyy toukokuun lopulla. Lehti jaetaan kaikkiin SavoGrown alueen kotitalouksiin, kesämökkiläisille sekä otokselle alueelta pois muuttaneita.

Esimerkkikuponki. Lehdessä tulee olemaan tilaa 63 kupongille.

Kesäkampanjaan voivat osallistua kaikki SavoGrown alueen yritykset. Osallistumisen edellytyksenä on vähintään kesän ajan voimassa oleva tarjous yrityksen tuotteesta tai palvelusta, joka on lunastettavissa lehden alennuskupongilla.

Ilmoittaudu mukaan 7.4.2022 mennessä sähköisellä lomakkeella:

Löydät linkin takaa viime kesänä julkaistut Savon Villin Lännen Sanomat.