Siirry sisältöön

Futurialle haetaan ravintolayrittäjää

Futurialle haetaan ravintolayrittäjää

Julkaistu: 19.4.2022
Yrityspuisto Futurian menestyksekäs lounasravintola etsii jatkajaa. Voisiko tämä olla seuraava siirtosi?

Nykyinen yrittäjä myy liiketoimintansa ja hakee tilalleen

RAVINTOLAYRITTÄJÄÄ

joka tarjoaa lounas-, kahvila- ja tilausravintolapalveluita.

Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa + 50 terassipaikkaa. Laajentumismahdollisuudet ovat hyvät esimerkiksi ruokapalvelu- ja cateringtoimintaan. Kiinteistöön kuuluu ravintolasali, kabinetti ja tilava keittiö sekä hyvät kylmätilat. Ravintola sijaitsee toimistorakennuksessa, jossa pidetään koulutuksia ja kokouksia säännöllisesti. Asiakaskunnan muodostavat niin työssäkäyvät, eläkeläiset kuin opiskelijatkin. Tilan vuokranantajana toimii Suonenjoen kaupunki.

Nykyinen yrittäjä on tarjonnut myös kotiruokakuljetuspalvelua yksityisille ja yrityksille arkisin. Ruoka lähtee päivittäin myös palvelukotiin. Toimintaa on mahdollista kehittää tapahtuma- ja juhlapalveluiden osalta edelleen. Tiloissa on järjestetty mm. teemajuhlapäiviä sesongin mukaan.

Yritys on työllistänyt alueellisesti työharjoittelijoita tarpeen mukaan. Nykyinen yrittäjä luopuu toiminnasta terveydellisistä syistä.

Edellytämme
  • kokemusta ravintolatoiminnasta
  • yhteistyökykyä ja joustavuutta palvelujen järjestämisessä
Tarjoamme
  • toimintavalmiin keittiön ja ravintolan
  • innostavan työympäristön
  • vakiintuneen asiakaskunnan

Kysy lisää!