Siirry sisältöön

Keiteleen elinkeinoasiamieheksi Elina Mäkinen

Julkaistu: 21.4.2022

SavoGrown hallitus valitsi eilisessä kokouksessaan Keiteleen kunnan uudeksi elinkeinoasiamieheksi agrologi (AMK) Elina Mäkisen Viitasaarelta.

Mäkisellä on hyvin monipuolinen työhistoria ja koulutustausta. Hänellä on kokemusta yritysten neuvonta- ja kehittämistyöstä sekä projektinhallinnasta. Hän on toiminut myös yrittäjänä useampaan otteeseen, joten yrittäjälähtöinen ajattelu, kokonaisuuksien hallinta ja talouden seuranta ovat tuttuja niin käytännössä kuin teoriassakin. Viime vuodet Mäkinen on toiminut projektipäällikkönä mm. Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymällä ja Kehittämisyhtiö Witas Oy:ssä.

Päivätyönsä ulkopuolella Mäkinen on toiminut vuosia luottamustoimissa ja kunta-alan osaaminen onkin hänen vahvuutensa. Kuntapolitiikka on tarjonnut näköalapaikan seurata kunnan elinvoiman kehittämistä, kuntaorganisaation toimintaa ja päätöksentekoprosessia sekä niiden vaikutuksia yrityskenttään.

Mäkinen opiskelee parhaillaan ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi ja hänellä on myös lähihoitajan tutkinto. Hän aloittaa työt toukokuun aikana.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Olli Tiainen p. 0207 464 620, olli.tiainen@savogrow.fi
Kunnanjohtaja Emilia Savolainen, 050 520 5999, emilia.savolainen@keitele.fi