Siirry sisältöön

Palvelusetelituottajaksi Vesannolle

Palvelusetelituottajaksi Vesannolle

Julkaistu: 18.5.2022

Vesannon kunta on ottamassa käyttöön palveluseteliä, jota on mahdollista käyttää ikäihmisten asumispalveluissa, kotihoidossa, kotihoidon tukipalveluissa sekä omaishoidon lakisääteisten vapaiden aikaisen hoivan järjestämisessä.

Sosiaali- ja/tai terveysalan toimija voi hakeutua Vesannon kunnan palvelusetelituottajaksi.

Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan kirjallisella hakemuksella, jonka kunta ottaa käsiteltäväkseen yhden kuukauden kuluessa siitä, kun hakemus kaikkine tarpeellisine tietoineen ja liitteineen on kunnalle toimitettu. Kunta hyväksyy palvelusetelituottajaksi hakeutuvan ehdot ja kriteerit täyttävän toimijan, ellei hyväksymättä jättämiselle ole erityistä ja perusteltua syytä.

Hakulomake palvelusetelin tuottajaksi, sääntökirja ja lisätiedot löytyvät kunnan nettisivujen Palveluseteli-infosivulta:

Kysy lisää!

Palveluseteliä koskevissa asioissa voit kysyä lisätietoja:

Vs. perusturvajohtaja Maija-Leena Huuskonen
Puh. 044 788 5400
maija-leena.huuskonen@vesanto.fi