Siirry sisältöön

Lähde mukaan elintarvikehankkeeseen

Lähde mukaan elintarvikehankkeeseen

Julkaistu: 16.6.2022

Haemme elintarvikealan yrityksiä mukaan uuteen elintarviketurvallisuuden varmistamisen ja analytiikan kehittämisen hankkeeseen.

Hankkeessa parannetaan elintarvikkeiden säilyvyyttä korkeapaineprosessoinnilla (HPP) ja kylmäkuivauksella.

Sekä korkeapaineprosessointi että kylmäkuivaus soveltuvat monenlaisille tuotteille, tuoden lisäarvoa maun, rakenteen ja ravintoaineiden säilyessä ja säilyvyyden parantuessa.

Hankkeessa tehdään näihin prosesseihin liittyvää tuotekehitystä, koevalmistusta sekä mikrobiologisen ja aistittavan säilyvyyden tutkimista.

Hankkeessa pääset luomaan yhteistyöverkostoja, mukaan tutustumiskäynneille sekä saat tietoosi viimeisimmät uutiset HPP- ja kylmäkuivausprosesseista.

Hankkeen toteuttavat Kehitysyhtiö SavoGrow ja Itä-Suomen yliopisto.

Lue lisää hanke-esitteestä:

Kysy lisää!