Siirry sisältöön

Matkailun sisällöntuottajaksi Timo Holopainen

Julkaistu: 24.8.2022

SavoGrown alueen matkailua kehittävän Matkailuverkot vesille -hankkeen sisällöntuottajaksi on valittu Timo Holopainen. Timo on markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun rautainen ammattilainen, joka siirtyy SavoGrown leipiin Levi Ski Resort Oy:n markkinoinnin sisällöntuotannon tehtävistä.

Kuopiolaislähtöinen Holopainen on toiminut aiemmin markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä mm. Basso Media Oy:ssä, Mediatakojat Oy:ssä ja Savon Xpressillä. Hän on työssään vastannut asiakassuhteista, markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä myynnistä. Timolla on markkinointiviestinnän ammattitutkinto.

Levi Ski Resortin markkinoinnissa hän on sisällöntuottajana tehnyt laajasti kaikkea markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvää, verkkosivujen teosta markkinointimateriaaleihin, sisältäen video- ja valokuvauksen.

Matkailuverkot vesille -hankkeessa yhtenä sisällöntuottajan keskeisenä tehtävänä on koordinoida alueen matkailusivuston www.visitsavo.fi kehittämistyötä sekä tuottaa muuta hankesisältöä (mm. markkinointimateriaali).

Timo aloittaa työt SavoGrowlla 3.10.

Lisätietoa