Siirry sisältöön

Haussa Sote oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja koulutukseen hakeutuville?

Haussa Sote oppisopimus- tai koulutussopimuspaikkoja koulutukseen hakeutuville?

Julkaistu: 6.9.2022

SavoGrown kuntien (Suonenjoki, Rautalampi, Tervo, Vesanto, Pielavesi, Keitele) alueella pyritään käynnistämään Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon (hoiva-avustaja ja lähihoitaja) tähtäävä koulutus vuoden 2023 alussa. Haku koulutukseen avautuisi lokakuussa 2022.

Koulutus toteutetaan joustavana työvaltaisena toteutuksena, jossa valtaosa oppimisesta tapahtuu SavoGrown alueen työpaikoilla. Jokaiselle opiskelijalle suunnitellaan henkilökohtainen opintopolku (HOKS) ja opiskelija voi edetä opinnoissaan yksilöllisellä aikataululla.

Koulutus soveltuu siis yhtä hyvin jo työssä olevan henkilön pätevöitymiseen, työttömälle työnhakijalle tai ammatinvaihtoa harkitsevalle. Ja mitä parasta – kouluttautuminen tapahtuu lähellä! Lähipäiviä on 1-2 krt/kk SavoGrown alueen kunnissa.

Nyt tiedustelemme yrityksesi tarpeita ja mahdollisuuksia tarjota oppisopimus- tai koulutussopimuspaikka koulutukseen hakeutuvalle. Markkinoimme paikkoja SavoGrown ja Sakkyn toimesta, jotta saamme koulutukseen motivoituneita henkilöitä ja alueen työvoimapulaan helpotusta.

Pyydämme teitä vastaamaan 18.9.mennessä seuraaviin kysymyksiin:

  1. Onko yrityksellänne mahdollisuutta tarjota oppisopimus- tai koulutussopimuspaikka koulutukseen hakeutuvalle?
  2. Mikä osaamisalapainotus olisi yrityksenne työnkuvien kannalta paras? (1. lasten ja nuorten kasvatus ja hoito, 2. ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen, 3. mielenterveys ja päihdetyö, 4. sairaanhoito ja huolenpito, 5. vammaistyö

Lisätietoja ja vastaukset: elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari p. 0400 866724, sanna.kauvosaari@savogrow.fi