Siirry sisältöön

Täkyjä ikäystävälliseen asumiseen

Täkyjä ikäystävälliseen asumiseen

Julkaistu: 12.9.2022
SavoGrown kuntien alueella vuoden 2022 aikana toteutettu ikääntyneiden asumisen Master Plan -hanke antaa 13 toimenpide-ehdotusta ikääntyvien asumisen ja elinympäristön kehittämiseksi SavoGrown alueen kunnissa.

SavoGrown kuntien alueella käynnistyi vuoden alussa Savon Villin Lännen ikääntyneiden asumisen Master Plan -hanke. Hankkeen tavoitteena oli tehdä esitys senioriasumisen alueellisista ratkaisuista, yhteisistä toimenpiteistä kotona asumisen tueksi esim. teknologiaa hyödyntäen, sekä esityksiä uusista yhteisö- ja välimuotoisen asumisen ratkaisuista.

Hankkeen lopputulemana on nyt julkaistu Täkyjä ikäystävälliseen asumiseen -raportti, joka antaa 13 toimenpide-ehdotusta ikääntyvien asumisen ja elinympäristön kehittämiseksi SavoGrown alueen kunnissa. 

Tutustu tarkemmin suosituksiin linkin takaa avautuvassa raportissa, jonka voit myös ladata omalle koneelle: Täkyjä ikäystävälliseen asumiseen -raportti.

Toimenpide-ehdotuksia esiteltiin hankkeen päätösseminaarissa, jossa puhumassa oli mm. kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen: