Siirry sisältöön

Marjatilayrittäjäkurssi alkaa

Marjatilayrittäjäkurssi alkaa

Julkaistu: 6.10.2022

Marjatilayrittäjä-kurssi Savon ammattiopistossa on alkamassa ja vielä mahtuu mukaan! Ilmoittaudu 8.10.2022 mennessä.

Jos tarvitset lisävalmiuksia marjakasvien tuottamiseen ja marjatilayrityksen toimintaan, Savon ammattiopiston kurssi tarjoaa käytännönläheistä aikuiskoulutusta kaikille nykyisille ja tuleville marjanviljelijöille ja marjatilayrittäjille.

Koulutuksella on mahdollista saavuttaa viranomaisten vaatima sukupolvenvaihdoskelpoisuus.

Tähtäimessä puutarha-alan ammattitutkinto

Marjakoulutus tähtää puutarha-alan ammattitutkintoon (tuotantopuutarhuri), jonka voit suorittaa näytöillä oman aikataulusi ja suunnitelmasi mukaan. Koulutuksen avulla voit myös täydentää aikaisempaa marja-alan osaamista tai opintojasi.

Koulutus toteutetaan ke-iltaisin (17:30 – 20:30) ja erillisin teemapäivin (1 pv/kk). Illat järjestetään verkkoopetuksena ja teemapäivät Suonenjoella yhteistyössä Marjaosaamiskeskuksen kanssa.

Teemapäivien aikana yhteisten opintojen lisäksi järjestetään vierailuja marja-alan yrityksiin sekä erilaisiin havaintokohteisiin. Käytännön opiskelujakso järjestetään kasvukaudella 2023 henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti opiskelijoiden omissa yrityksissä tai koulutussopimuksin muissa alan yrityksissä. Syksyllä 2023 yhteinen koulutus jatkuu elokuun puolivälissä. Koulutukseen liittyy 1-2 päivää henkilö-/yrityskohtaista neuvontaa. Koulutusaika voi vaihdella henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman perusteella.

Mahdollisuus oppisopimukseen

Koulutuksen kokonaislaajuus on 150 osaamispistettä ja se on opintotukikelpoinen. Kysy myös mahdollisuutta oppisopimukseen. Tutkinnon suorittaneet voivat hakea ammattitutkintostipendiä, kts. www.tyollisyysrahasto.fi.

Hakeminen ja lisätietoja

Osallistumismaksu koulutukseen on 250 €.
Haku päättyy 8.10.2022.

Kysy lisää!

Savon ammattiopisto
Vastuukouluttaja Jari Nousiainen, puh. 044 785 3847
Koulutuspäällikkö Ari Puustinen, puh. 044 785 4130
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sakky.fi

Marjaosaamiskeskus
Projektipäällikkö Raija Kumpula, puh. 020 746 4630
Sähköposti: raija.kumpula@savogrow.fi