Siirry sisältöön

Rekry: Asiantuntijaksi Monipaikkaisuus-hankkeeseen

Rekry: Asiantuntijaksi Monipaikkaisuus-hankkeeseen

Julkaistu: 19.12.2022

Kehitysyhtiö SavoGrow hakee osa-aikaista asiantuntijaa Monipaikkaisuuden, etätyöskentelyn ja matkailun tiedolla johtamisen hankkeeseen.

Asiantuntijan tehtävänä on monipaikkaisuutta edistävän toimenpideohjelman laatiminen ja työpajatyöskentelyn fasilitointi. Kokonaisuuden lopputuloksena syntyy esitys siitä, miten Pohjois-Savossa voitaisiin konkreettisesti edistää ja tukea monipaikkaisuutta. Työparinasi toimii hankkeen projektipäällikkö.

Tietoa hankkeesta:

Monipaikkaisuuden, etätyöskentelyn ja matkailun tiedolla johtamisen hankkeen tavoitteena on kerätä ja visualisoida tietoa, jota kertyy monipaikkaisuudesta ja sen vaikutuksista. Erityispainotuksena on liikkumisen merkitys sekä syntyvä hiilijalanjälki. Hankkeessa pilotoidaan uudenlaisia tiedon keräämisen keinoja: sähköisistä kyselyistä kertyvää dataa yhdistellään teleoperaattoridataan ja muihin tietolähteisiin. Monipaikkaisuutta edistävä toimenpideohjelma täydentää tiedonkeruumallin kehittämistä ja siitä tehtäviä kehitysehdotuksia.

Hanketta rahoittavat Pohjois-Savon liitto / Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Pohjois-Savon kehittämisrahasto, Ylä-Savon seuturaha, SavoGrown alueen kunnat, Kuopion kaupunki ja Siilinjärven kunta.

Lisätietoa hankkeesta: www.savogrow.fi/monipaikkaisuus

Odotamme sinulta:
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Perehtyneisyyttä hankkeen aiheeseen
  • Aktiivista ja omatoimista työskentelyotetta
  • Kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia
  • Kokemusta samanlaisista työtehtävistä.
Tiedot työstä:

Tehtävän kuukausikohtainen tuntimäärä vaihtelee niin, että ajalla 15.1–30.9.2023 työstä maksetaan maksimissaan 6 kuukauden kokoaikaisen työntekijän palkkasumma. Voit tehdä työtä monipaikkaisesti ja joustavasti. Aloitus mahdollisimman pian tammi-/helmikuussa.

Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTESin mukaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveella varustettuna 8.1.2023 mennessä osoitteeseen rekry@savogrow.fi. Haastattelut järjestetään viikoilla 2–3.

Lisätietoa antaa: