Siirry sisältöön

REKRY: Elinkeinoasiamies Rautalammille

REKRY: Elinkeinoasiamies Rautalammille

Julkaistu: 10.1.2023

Hakuaikaa jatkettu! Rautalammin nykyisen elinkeinoasiamiehen siirtyessä uusiin tehtäviin haemme kuntaan uutta elinkeinoasiamiestä. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja vaihtelevan työnkuvan yrittäjien palkitsemassa kehitysyhtiössä ja hyvähenkisessä elinkeinoasiamiestiimissä.

Kehitysyhtiö SavoGrown toiminnan sydän ovat yrityksille tarjottavat neuvontapalvelut kaikissa jäsenkunnissa. Jokaisella kunnalla on oma nimetty elinkeinoasiamiehensä, joka tarjoaa toimialavapaata neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville henkilöille sekä yritystoimintaansa kehittäville yrityksille.

Rautalampi on noin 3000 asukkaan historiallinen kansallispuistopitäjä keskellä kauneinta Suomea, Pohjois-Savon ja Keski-Suomen maakuntarajalla. Kunta on tunnettu vahvasta yrittäjyydestä. Yritystoimipaikkojen määrä suhteessa kunnan asukaslukuun on korkea ja elinkeinorakenne monipuolinen – alkutuotannosta teollisuuteen. Rautalampi on valittu kahdesti Pohjois-Savon yrittäjäystävällisimmäksi paikkakunnaksi.

Elinkeinoasiamies toimii Rautalammin kunnan nimettynä elinkeinoasiamiehenä ja kunnan johtoryhmän jäsenenä.

Edellytämme valittavalta:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta yritysneuvonnasta tai yrityksen johtotehtävistä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

Katsomme eduksi henkilökohtaisen erityisosaamisen joltakin yrityskehittämisen osaamisalueelta.

Tarjoamme luovan ja innostavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön kehittyvien yritysten parissa. SavoGrown päätoimipiste on Suonenjoella, Rautalammin elinkeinoasiamiehen palvelupiste sijaitsee Rautalammin kunnantalolla.

Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAIN TES:in mukaan ja työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakeminen

Toimita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.1.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@savogrow.fi. Hakuaikaa on jatkettu, ja jo aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan automaattisesti.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Anu Sepponen/Rautalampi, puh. 040 840 5088 ja SavoGrown toimitusjohtaja Olli Tiainen, puh. 020 746 4620.