Siirry sisältöön

Aki Siren luotsaamaan Matkailuverkot vesille -hanketta

Aki Siren luotsaamaan Matkailuverkot vesille -hanketta

Julkaistu: 1.3.2023

SavoGrown alueen matkailun kehittämisen kärkihanke sai rekrytoitua projektipäälliköksi todellisen alueen matkailun konkarin.

Tervon Lohimaan entinen yrittäjä Aki Siren ryhtyy luotsaamaan Matkailuverkot vesille -hanketta Sari Hyttisen siirtyessä Keiteleen elinkeinoasiamieheksi.

”Emme olisi voineet löytää parempaa henkilöä Sarin paikalle. Akilla on laajat verkostot ja pitkä kokemus alueen matkailusta”, kommentoi valintaa hankkeen sisällöntuottaja Timo Holopainen.

Aki on SavoGrown alueella monelle tuttu kasvo. Hän on pitkän linjan yrittäjä ja monessa mukana oleva vaikuttaja. Siren on Eerikkala Golfin sekä Tervon ja Vesannon Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja ja aktiivijärjestäjä Vesannon Reiska MM-turnauksessa.

”Innolla lähden mukaan ja toivottavasti saan yrittäjiä aktivoitua yhteistyöhön. Niinhän se menee, että aktiivisimmat yritykset saavat hankkeesta irti eniten”, kommentoi Siren.

Matkailuverkot vesille -hankkeen tavoitteena on SavoGrown alueen matkailuelinkeinon vahvistaminen ja kasvu sekä matkailualueen tunnettuuden lisääminen valtakunnallisella tasolla.

Hanke uudistaa alueen matkailusivuston www.visitsavo.fi. Sivusto tullaan julkaisemaan ennen Kotimaan matkailumessuja (6.-7.5.2023) – samoille messuille valmistuu myös yhteinen matkailuesite alueesta.

”Nyt on kiivain sisällönteko käynnissä, joten yritysten kannattaa olla aktiivisia ja lähettää meille tietoa palveluistaan ja tarjonnastaan. Näin saamme messuille ajantasaisen ja kattavan kuvan alueen matkailusta”, kannustaa Siren.

Hanke on alueen matkailuyrityksille maksuton.

Yläosan kuvassa hankkeen sisällöntuottaja Timo Holopainen (vas.) ja projektipäällikkö Aki Siren.

Ota yhteyttä!