Siirry sisältöön

Alueen kesälehdessä maksutonta ilmoitustilaa yrityksille

Alueen kesälehdessä maksutonta ilmoitustilaa yrityksille

Julkaistu: 4.4.2023

Tarjoamme SavoGrown alueen yrityksille maksutonta mahdollisuutta markkinoida omaa tuotettaan/palveluaan alennuskupongin muodossa Savon Villin Lännen Sanomien eli alueemme yhteisen kesälehden välissä julkaistavassa ilmoitusliitteessä.

Liitteen ideana on havainnollistaa alueemme monipuolista palvelutarjontaa. Savon Villin Lännen Sanomat ilmestyy toukokuun lopulla. Lehti jaetaan kaikkiin SavoGrown alueen kotitalouksiin, kesämökkiläisille sekä otokselle alueelta pois muuttaneita.

Esimerkkikuponki. Lehdessä tulee olemaan tilaa 45 kupongille.

Kesäkampanjaan voivat osallistua kaikki SavoGrown alueen yritykset. Osallistumisen edellytyksenä on vähintään kesän ajan voimassa oleva tarjous yrityksen tuotteesta tai palvelusta, joka on lunastettavissa lehden alennuskupongilla.

Aineistoksi riittävät tiedot tarjouksesta ja haluamasi kuva tai muu graafinen aineisto – taiton hoitaa lehtitalo. Lehdessä on tilaa 45 kupongille.

Ilmoittaudu mukaan 23.4.2023 mennessä sähköisellä lomakkeella:


Löydät linkin takaa viime kesänä julkaistun lehden: Savon Villin Lännen Sanomat.