Siirry sisältöön

Alihankintamessut 2023

Alihankintamessut 2023

Julkaistu: 25.8.2023

Pohjois-Savon teknologia-alan huippuosaamista on esitelty Alihankintamessuilla jo yli 20 vuoden ajan. Pitkä messuyhteistyö jatkuu myös tänä syksynä, kun alan suurtapahtumaan osallistuu 12 yritystä Pohjois-Savosta ja Pieksämäeltä.

Alihankintamessut Tampereella 26.–28.9.2023 on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma sekä Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma. Kokonaisuus kattaa kokijoilleen teollisuuden alan uusimmat innovaatiot, ajankohtaisimmat aiheet ja rikastuttavimmat kohtaamiset.

Vuoden 2023 teema on Globally Local

Globally Local kietoo teollisuuden maailman yhteen paikallisesta tuotannosta kansainväliseen yhteistyöhön. Ajassa puhuttaa toimitusvarmuus, tuotannon sijoittuminen globaalisti, paikallinen osaaminen ja tuotanto sekä maailmanlaajuiset yhteydet. Teknologian rooli suhteessa tekijöihinsä, ja sen muovaama teollisuus nousee yhdeksi avaintekijöistä alalla.

Kone- ja energiateknologiateollisuus on yksi Pohjois-Savon kehittämiskärjistä, ja alan osaamiseen, uudistumiseen ja työvoiman saatavuuteen panostetaan voimakkaasti. Toimialalla on merkittävä rooli maakunnan työllistäjänä ja vientitulojen tuottajana, nyt ja tulevaisuudessa.

Tänä vuonna meidän yhteisosastolla A-hallissa (A1118) esittäytyvät:
RD Group, Lapinlahden Koneistus Oy, Toivalan Metalli Oy, Stainless Team Finland Oy, Metalpa Oy, Pertemet Oy, OC-System Oy, JOT Works Oy, Kuopion Konepaja, Savopak Oy, Ekin Muovi Oy, Edutec Oy

Yhteisosaston järjestelyistä vastaavan TechSavo-hanke edistää pk-yritysten kasvu-, uudistumis- ja innovaatiovalmiuksia Pohjois-Savossa ja Pieksämäellä Alihankintamessujen yhteisosasto on yksi hankkeen tärkeimpiä toimenpiteitä ja vuoden kohokohta mukaan lähteville yrityksille.

Maksuton bussikuljetus Alihankintamessuille 27.9.2023

Messuilla on varmasti jokaiselle jotakin, halusitpa sitten yleisesti tutustua messuihin ja näytteilleasettajiin, alan uusimpiin trendeihin, verkostoitua, etsiä uusia yhteistyökumppaneita tai käydä morjestamassa vanhoja tuttuja.

Haluamme tarjota kiinnostuneille mahdollisuuden lähteä paikan päälle maksuttomalla bussikuljetuksella. Kerää vaikkapa työpaikaltasi porukka kasaan ja viettäkää varmasti mielenkiintoinen päivä teollisuuden päämessuilla.

Huom! Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy rekisteröitymällä!