Siirry sisältöön

Rekry: Elinkeinoasiamies Suonenjoelle

Rekry: Elinkeinoasiamies Suonenjoelle

Julkaistu: 27.8.2023

Tule kehittämään yritystoimintaa Suomen herkullisimpaan kuntaan Suonenjoelle!

Suonenjoki on hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva vajaan 7000 asukkaan kaupunki, joka tunnetaan mansikoiden lisäksi vahvasta teollisuudesta, hyvistä palveluista sekä kauniista harjuluonnosta ja kalavesistä. Suonenjoki on valittu Pohjois-Savon yrittäjäystävällisimmäksi paikkakunnaksi, ja asukkaat arvostavan kaupungin yrittäjähenkisyyttä – savolaisella lupsakkuudella höystettynä tietysti.

Elinkeinoasiamiehen työnantajana toimii Kehitysyhtiö SavoGrow, jonka toiminnan sydän ovat yrityksille tarjottavat neuvontapalvelut kaikissa yhtiön jäsenkunnissa. Jokaisella kunnalla on oma nimetty elinkeinoasiamiehensä, joka tarjoaa toimialavapaata neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja aloittaville henkilöille sekä yritystoimintaansa kehittäville yrityksille.

Pitkäaikaisen elinkeinoasiamiehemme siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme SavoGrowlle uutta elinkeinoasiamiestä, jonka vastuualueena on yritysneuvonta Suonenjoella. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja vaihtelevan työnkuvan yrittäjien palkitsemassa kehitysyhtiössä ja hyvähenkisessä elinkeinoasiamiestiimissä.

Elinkeinoasiamies toimii Suonenjoen kaupungin nimettynä elinkeinoasiamiehenä ja johtoryhmän jäsenenä.

Edellytämme valittavalta:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta yritysneuvonnasta tai yrityksen johtotehtävistä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

Katsomme eduksi henkilökohtaisen erityisosaamisen joltakin yrityskehittämisen osaamisalueelta.

Tarjoamme luovan ja innostavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön kehittyvien yritysten parissa. Suonenjoen elinkeinoasiamiehen palvelupiste sijaitsee Suonenjoen Yrityspuisto Futurialla, joka sijaitsee Ysitien varressa noin 40 minuutin automatkan päässä Kuopiosta tai Pieksämäeltä ja noin 100 km Jyväskylästä. Myös pendelöinti junalla ja linja-autolla onnistuu mainiosti.

Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAIN TES:in mukaan ja työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Millaista elinkeinoasiamiehen työ on?

Videolla pitkäaikainen Suonenjoen elinkeinoasiamies Olli Kokander kertoo työstään:

Hakeminen

Toimita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 10.9.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@savogrow.fi. Hakuaikaa on jatkettu ja jo aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja antavat kaupunginjohtaja Juha Piiroinen/Suonenjoki, puh. 044 758 1403 (parhaiten tavoitettavissa klo 15-17) ja SavoGrown toimitusjohtaja Olli Tiainen, puh. 020 746 4620.