Siirry sisältöön

Haemme tuotekehittäjää

Haemme tuotekehittäjää

Julkaistu: 28.8.2023

Kehitysyhtiö SavoGrow Oy on kuuden kunnan yhteinen elinkeino- ja elinvoimayhtiö Pohjois-Savon länsilaidalla. Elintarvikekehitystiimimme tekee käytännön tuotekehitystä vuosittain noin 30 elintarvikealan yritykselle. Käytössämme ovat nykyaikaiset tilat, joita myös yritykset voivat vuokrata omiin projekteihinsa. Tuotekehityspalvelumme ovat valtakunnallisia.

Tule meille edistämään elintarvikesektorin uudistumista, tuotekehitystä ja kilpailukykyä. Jos innostut uusista raaka-aineista ja reseptien kehittelystä yhdessä asiakkaiden kanssa, saatat olla etsimämme

TUOTEKEHITTÄJÄ.

Katso videolta, millaisista asioista tuotekehittäjän työpäivä koostuu ja millainen henkilö on sopivin elintarvikealan kehittäjäksi tuomaan omat mausteensa yritysten tuotekehitykseen!

SavoGrow tuottaa omistajakuntiensa kunnalliset elinkeino- ja kehittämispalvelut. Alueen kärkitoimialoja ovat elintarvike- ja marjaosaaminen, ja pääset omassa työssäsi kehittämään aloja eteenpäin.

Tarjoamme luovan ja innostavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön kehittyvien yritysten parissa. Työpisteesi sijaitsee Suonenjoen Yrityspuisto Futurialla, Ysitien varressa noin 40 minuutin automatkan päässä Kuopiosta tai Pieksämäeltä ja noin 100 km Jyväskylästä. Myös pendelöinti junalla ja linja-autolla onnistuu mainiosti. Työtilanteen niin salliessa myös etätyöpäivät ovat mahdollisia.

Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAIN TES:in mukaan ja työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakeminen

Toimita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.9.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@savogrow.fi.

Lisätietoja antaa SavoGrown toimitusjohtaja Olli Tiainen, puh. 020 746 4620.