Siirry sisältöön

Elinkeinoasiamieheksi Minna Saario

Elinkeinoasiamieheksi Minna Saario

Julkaistu: 3.10.2023

Suonenjoen elinkeinoasiamieheksi on valittu Minna Saario Siilinjärveltä. Saariolla on erittäin monipuolinen koulutustausta ja työkokemusta niin yritysneuvonnasta, myynnillisistä asiantuntijatehtävistä kuin yrittäjyydestäkin.

Saario siirtyy SavoGrown palvelukseen Helsingin Ura-instituutti Oy:stä, jossa hän toimii yritysasiantuntijana valmentaen yrittäjiä Työllistä taidolla -palvelussa Suomen laajuisesti, aloittavista yrittäjistä toimiviin yrittäjiin. Sitä ennen Saario toimi Savonia AMK:lla sosiaali- ja terveysalan vahvuusalalla tuotekehitys- ja yritysasiantuntijana, Sopien 2.0 -hankeen projektipäällikkönä sekä Savonian yrittäjyys-aktivaattorina.

Yrittäjyydestä Saariolla on monipuolista kokemusta. Hän on toiminut itsenäisenä yrityskonsulttina eri toimialan yrityksille ja myyntiedustajana luoden uuden tuloksellisen asiakasmarkkinan. Suonenjoelle tärkeän elintarvikealan töistäkin hänellä löytyy sekä työkokemusta että koulutusta: hän on vastannut laatuauditoinnin käytännön prosessista Makulaku Oy:llä ja toiminut Vaasan Oy:llä tuote- sekä tuoteryhmähallintapäällikkönä.

Suonenjoen elinkeinoasiamies toimii Suonenjoen kaupungin nimettynä elinkeinoasiamiehenä ja johtoryhmän jäsenenä.

Minna aloittaa elinkeinoasiamiehen tehtävässä 1.11.2023.

Lisätiedot