Siirry sisältöön

Tuotekehittäjäksi Jesse Ojala

Tuotekehittäjäksi Jesse Ojala

Julkaistu: 23.10.2023

”Haluaisin päästä kokonaisvaltaisesti edistämään elintarvikeyritysten toimintaa ja tuotekehitysprosessia, ja toivon saavani SavoGrowlla uudenlaista näkökulmaa elintarvikealaan, innostavia ja ammattitaitoisia työkavereita sekä inspiroivan työympäristön”, kertoo SavoGrown elintarviketiimiin juuri valittu tuotekehittäjä Jesse Ojala.

Jesse on tuore elintarvikekemian maisteri ja hänen ominta osaamistaan ovat juomat, viljapohjaiset tuotteet, fermentoidut elintarvikkeet sekä elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus. Hän on työskennellyt panimoteollisuudessa, ja tuotekehitys on hänellä myös harrastuksena, mistä tuloksena on kilpailun voittanut brut-ipa tyylin olut.

SavoGrowlla Ojala tulee työskentelemään käytännön tuotekehitysprojekteissa yrityksille. Yrityspuisto Futurian uusituissa elintarviketiloissa tuotekehittäjämme antavat apua esim. reseptien kehittämiseen ja ideointiin, sopivien raaka-, lisä- ja apuaineiden kartoittamiseen sekä tuotteiden ja valmistustapojen testaamiseen. SavoGrown elintarviketiimi tuottaa elintarvikealan kehityspalveluita maksullisena, valtakunnallisena palvelutoimintana, eli asiakkaat tulevat ympäri Suomen.

”Pidän vaihtuvista, monipuolisista työtehtävistä sekä projektimuotoisesta työskentelystä. Odotan pääseväni syventämään omaa osaamistani sekä hyödyntämään aiemmin oppimaani turvallisten kotimaisten elintarvikkeiden hyväksi”, sanoo Jesse.

Ojala aloittaa työt SavoGrowlla ma 30.10.

Kysy lisää: