Siirry sisältöön

SavoGrow tarjoaa maksuttoman työkalun rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen

SavoGrow tarjoaa maksuttoman työkalun rahoitusmahdollisuuksien selvittämiseen

Julkaistu: 19.12.2023

Jos yritykselläsi on tavoitteena uudistaa liiketoimintaa esimerkiksi tuotteiden ja palveluiden kehittämisen, uusien markkinoiden avaamisen tai tuotannollisten investointien avulla, kannattaa ehdottomasti katsastaa julkiset rahoitusvaihtoehdot. Näitä ovat esim. ELY-keskus, Business Finland, Leader-rahoitus ja Finnvera. Oikean rahoituslähteen löytäminen voi olla ratkaisevan tärkeää yrityksen kasvulle, kehitykselle ja menestykselle.

SavoGrow on ottanut käyttöön uuden, tekoälyä hyödyntävän työkalun, joka auttaa yrityksiä kartoittamaan omaan toimintaansa sopivia julkisia rahoitusvaihtoehtoja rahoitusbotin avulla.

GrantedAI -työkalulla analyysi rahoitusmahdollisuuksista valmistuu muutamassa minuutissa ja bottikeskustelun lopuksi sähköpostiin kilahtaa linkki yrityskohtaiseen analyysiraporttiin.

Jatkuvasti kehittyvä ja turvallinen tekoälyratkaisu

GrantedAI on käytössä usealla kehitysyhtiöillä ja järjestelmän jatkokehitykseen osallistuvat myös asiakkaat. Rahoitusanalyysi on turvallinen käyttää. Yritysten vastaukset tallentuvat vain ja ainoastaan SavoGrown ja asiakkaan käyttöön.

– Botti esittää kysymyksiä muun muassa yrityksen omistuspohjasta, talouden tunnusluvuista ja kansainvälistymishalukkuudesta. Riittää, että kysymyksiin vastaa parhaan näkemyksensä mukaan, kannustaa Suonenjoen elinkeinoasiantuntija Minna Saario.

Käytännössä GrantedAI analysoi julkisen datan ja liiketoimintakuvauksen perusteella yhtiön tilannetta. Järjestelmän kautta asiakas voi myös pyytää SavoGrown elinkeinoasiantuntijan yhteydenottoa.

GrantedAI:sta ja rahoitusanalyysin käytöstä on saatu hyvää palautetta. Palvelua on helppo käyttää ja visuaalinen esitystapa helpottaa suunnittelua.

Tukea yrityksen kehittämiseen

– SavoGrown elinkeinoasiantuntijat ovat tuttuun tapaan yritysten käytettävissä eri rahoitusvaihtoehtojen kartoituksessa, mutta uusi työkalu antaa mahdollisuuden pohtia eri vaihtoehtoja omatoimisesti, toteaa SavoGrown toimitusjohtaja Olli Tiainen.

Eri rahoitusvaihtoehtojen lisäksi botti antaa myös suosituksia siitä, mitä yritys voisi tehdä parantaakseen omia rahoitusmahdollisuuksiaan.

– Ensimmäiset tunnustelut potentiaalisten rahoittajien suuntaan eivät vaadi valtavaa valmistelua ja meiltä saa tukea idean jalostamiseen, vinkkaa Tiainen.

Tässä listaa asioista, joita botti kyselee:

 • Yhtiömuoto
 • Omistajat
 • Henkilöstömäärä
 • Kansainvälistymisen tilanne
 • IPR (suojattava tuote / konsepti / patentti)
 • Markkinatrendien suunta
 • Yrityksen skaalauspotentiaali
 • Omavaraisuus
 • Taseen loppusumma
 • Kassavirta
 • Liikevaihto
 • Oma pääoma

Botti ei rajaa rahoitusvaihtoehtoja yrityksen toimialan perusteella. Toimialakohtaiset rajoitukset voit tarkastaa rahoitustunnustelun yhteydessä suoraan rahoittajalta.

Rahoitusanalyysi

Selvitä botin avulla yrityksesi rahoitusmahdollisuudet. Yrityskohtaisen analyysin saat käyttöösi nopeasti ja helposti vastaamalla botin esittämiin …

Lue lisää

Sinua palvelevat rahoitusasioissa: