Siirry sisältöön

SavoGrown kunnat yhdessä erämessuille

SavoGrown kunnat yhdessä erämessuille

Julkaistu: 5.2.2024

Kuusi savolaiskuntaa – Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto – yhdistää voimansa Erätaika 2024 -messuilla Kuopiossa 26.-28.4.2024. Messuille lähdetään yhteisellä VisitSavo-osastolla. Yrittäjä, lähde esittelijäksi osastolle tai ilmoita oma tuotteesi/palvelusi VisitSavo-sivustolle! Haemme mukaan erityisesti yrityksiä, jotka tarjoavat SavoGrown alueella kalastus-, metsästys-, retkeily- ja matkailualan tuotteita ja palveluja.

Perinteiset Kuopion Erätaika -messut järjestetään tänä vuonna Kuopion raviradalla Sorsasalossa huhtikuun viimeisenä viikonvaihteena. Uusi messualue tarjoaa vierailijalle aivan uudenlaiset mahdollisuudet esim. tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Raviradan ympäristöön rakennetaan mönkijä- ja maastopyöräradat, lampeen istutetaan suunnitelmien mukaan lohia kalastusvälineiden testaukseen ja näyttelyvieraat voivat päästä itse kokemaan ammuntaelämyksiä.

Sekä uusia tuotteita että messuesittelijöitä kaivataan

Messuosallistumista koordinoiva Kehitysyhtiö SavoGrow on varannut 36 neliön osaston näyttelyteltasta ja messuille haetaan nyt alueen yrityksiä töihin ja esittelemään omia tuotteitaan/palvelujaan. Lisäksi VisitSavo.fi-sivustolle etsitään uusia tuotteita/palveluita.

Osallistuminen on yrityksille maksutonta. Jos olet kiinnostunut saamaan oman tuotteesi/palvelusi esiin messuilla ja VisitSavo.fi-sivustolla, tai olet valmis tulemaan töihin messuosastolle, ilmoittaudu mukaan ao. linkin takaa:

Näyttävä osasto

Messuilmeenä on viime vuonna Kotimaan matkailumessuilla Tampereella lanseerattu VisitSavo.fi – Savon salatut helmet -teema, jonka vahvana tukena on VisitSavo.fi-matkailusivusto. Alueen matkailuyritysten toivotaan ilmoittavan aktiivisesti omia tuotteitaan/palveluja sivustolle. Sivusto on yrityksille maksuton ja sitä ylläpitää Kehitysyhtiö SavoGrow. Materiaalia voi lähettää Elina Välkylle osoitteeseen elina.valkky@savogrow.fi.

”Messuosasto sai viime vuonna kiitosta Tampereen messuilla ja se veti hyvin kävijöitä”, kertoo SavoGrown elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari.

Messuja varten tehdään kooste-esite VisitSavo.fi-sivustolta löytyvistä alueen kalastus-, metsästys-, retkeily- ja eräalan tuotteista ja palveluista, mutta myös muuta matkailuun liittyvää materiaalia otetaan jakoon.

Vuonna 2023 SavoGrown alueen kunnat osallistuivat yhteisellä VisitSavo.fi-osastolla Tampereen kotimaan matkailumessuille. Samalla ilmeellä lähdetään tänä vuonna Erätaikamessuille.