Siirry sisältöön

REKRY: Koordinaattori matkailuhankkeeseen

REKRY: Koordinaattori matkailuhankkeeseen

Julkaistu: 28.3.2024

Innostutko matkailun markkinoinnista ja kehittämisestä? Haemme tiimiimme:

PROJEKTIKOORDINAATTORIA (50 % työaika*)

Vastaat ylimaakunnallisen matkailuprojektin toimenpiteiden toteutuksesta Pohjois-Savossa. Keskeinen tehtäväsi on ylimaakunnallisten palvelukokonaisuuksien kehittäminen ja yritysten tukeminen muutostilanteissa. Toimit Pohjois-Savon edustajana Lakeland-yhteistyössä ja vastaat yhdessä sovittujen toimenpiteiden toteutuksesta maakunnassa. Tuet osaamisellasi Pohjois-Savon tunnettuuden ja näkyvyyden lisäämistä.

Projektikoordinaattorin tehtävän hoitaminen edellyttää valittavalta henkilöltä osaamista kansallisesta ja kansainvälisestä matkailumarkkinoinnista. Osaaminen palvelumuotoilusta, sisällöntuotannosta ja monikanavaisesta viestinnästä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestymistä auttavat hyvät yhteistyöverkostot ja kontaktit alan toimijoihin.

Odotamme sinulta:

  • Osaamista ja näyttöä matkailumarkkinoinnista
  • Kokemusta viestinnästä ja sisällöntuotannosta sekä digitaalisista matkailumarkkinointikanavista
  • Laajaa yhteistyöverkostoa ja kontakteja matkailutoimialalta
  • Dynaamista, avarakatseista, luovaa ja tuloksekasta työotetta
  • Hanketoiminnan ymmärrystä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Kehitysyhtiö SavoGrowlla tarjoamme sinulle työn joustavassa organisaatiossa osana eteenpäin katsovaa, nykyaikaista työyhteisöä. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan maakunnan matkailusektoriin ja antaa mahdollisuuden luotsata asiakasyrityksiämme kansainvälisille markkinoille. Toimipisteesi on Suonenjoen Yrityspuisto Futurialla, ja teemme töitä myös monipaikkaisesti. Tehtävät edellyttävät matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla.

Tehtävä on määräaikainen 30.9.2026 saakka. Tehtävän täyttäminen edellyttää rahoittajalta myönteistä rahoituspäätöstä. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTESin mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemus palkkatoiveineen 21.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry@savogrow.fi.

*Mikäli osa-aikainen työ ei ole sinulle mahdollinen, voit ilmaista kiinnostuksesi tehtävään osana jotain muuta erikseen neuvoteltavaa Pohjois-Savon matkailun kehittämistyötä.

Kysy lisää!