Siirry sisältöön

Rekry: Projektipäällikkö Monipaikkaisuudesta boostia -hankkeeseen

Rekry: Projektipäällikkö Monipaikkaisuudesta boostia -hankkeeseen

Julkaistu: 13.5.2024

Kehitysyhtiö SavoGrow etsii projektipäällikköä hankkeeseen, jossa autetaan kuntia suunnittelemaan ja toteuttamaan monipaikkaisia henkilöitä kuntaan houkuttelevia kehittämistoimia. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.8.2024-30.7.2025.

Hankkeen tavoitteena on poistaa esteitä monipaikkaisen elämän rakentumiselta Pohjois-Savoon, parantaa pohjoissavolaisten kuntien valmiuksia hyödyntää monipaikkaisissa henkilöissä piilevää potentiaalia alueella niin asumisen, työnteon kuin vapaa-ajalla tapahtuvan toiminnan muodossa. 

Pohjois-Savon kunnilla on mahdollisuus lähteä valmiiksi paalutetulle kehittämispolulle, jota fasilitoidaan hankkeen toimesta. Hankkeessa konkretisoidaan teoiksi maakunnallisessa Monipaikkaisuuden edistämisen toimenpideohjelmassa tunnistettuja kehittämistarpeita sekä etsitään ratkaisua sille, miten, kenen toimesta ja kuinka tiuhaan maakunnassa kerätään tietoa mm. monipaikkaisten määrästä, viipymästä ja aluetaloudellisista vaikutuksista.     

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, sidosryhmäyhteistyöstä sekä viestinnästä. Fasilitoit kunta- tai teemakohtaisia työpajoja, etsit parhaita käytänteitä kunnille hyödynnettäviksi.

Työ SavoGrowlla on joustavaa ja monipaikkaista. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja käyttämään vahvuuksiasi. Teet läheistä yhteistyötä mukana olevien pilottikuntien kanssa ja olet osa SavoGrown aluekehitystiimiä. Tiimin vetäjänä toimii SavoGrown elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari.

Voit tutustua tarkemmin monipaikkaisuuden eteen tehtyyn pohjatyöhön osoitteessa: www.savogrow.fi/monipaikkaisuus

Edellytämme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta 
  • Näyttöjä fasilitoinnista
  • Kykyä ja motivaatiota monikanavaiseen viestintään
  • Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja  

Arvostamme lisäksi oma-aloitteisuutta sekä projektinhallintaosaamista.  Voit työskennellä monipaikkaisesti ja työssä vaaditaan jonkin verran oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle työn joustavassa organisaatiossa osana eteenpäin katsovaa, nykyaikaista työyhteisöä. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAIN TES:in mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.  

Jätä hakemus palkkatoiveineen 2.6.2024 mennessä osoitteeseen rekry@savogrow.fi.

Tehtävän täyttäminen edellyttää myönteistä rahoituspäätöstä. Hanketta rahoittaa Pohjois-Savon liitto kansallisella alueelliset innovaatiot ja kokeilut – rahoituksella sekä Pohjois-Savon Kehittämisrahasto. 

Kysy lisää!