Siirry sisältöön

Rekrytoimme toimitusjohtajaa

Rekrytoimme toimitusjohtajaa

Julkaistu: 20.5.2024

Rekrytoimme Kehitysyhtiö SavoGrow Oy:lle toimitusjohtajaa kehittämään yhtiön toimintaa sekä toimeenpanemaan yhtiön strategiaa.

Kehitysyhtiö SavoGrow Oy on kuuden kunnan yhteinen elinkeino- ja elinvoimayhtiö
Pohjois-Savon länsilaidalla. Tarjoamme Keiteleellä, Pielavedellä, Rautalammilla, Suonenjoella, Tervossa ja Vesannolla yrityksiä, kuntia, asukkaita sekä muita yhteisöjä hyödyttäviä yrityskehitys- ja aluekehityspalveluita.

SavoGrow kokoaa yhteen omistajakuntien elinkeino- ja kehittämisresurssit, ja mahdollistaa ulkoisen rahoituksen hankkimisen kehittämistoimintaan. Yhtiö tekee yhdessä omistajakuntiensa kanssa alueen edunvalvontaa erityisesti elinkeino- ja yrityskehittämiseen liittyvissä asioissa.

Etsimme nyt Kehitysyhtiö SavoGrow Oy:lle toimitusjohtajaa kehittämään yhtiön toimintaa sekä toimeenpanemaan yhtiön strategiaa.

Toimitusjohtajana pääset johtamaan ja kehittämään yhtiötä, jonka toiminnalla on merkittävä vaikutus alueen paikalliseen elinkeinoelämään ja kuntien kehitykseen. Työskentelet tiiviisti eri sidosryhmien kanssa ja johdat yli 20 asiantuntijan organisaatiota. Tämän lisäksi saat vastuullesi mm. yhtiön strategiatyön ja yhtiön hankkeiden hallinnan.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kuntien toimintaympäristön ja elinkeinopolitiikan ymmärrystä
  • Rahoitusinstrumenttien ymmärrystä
  • Laajaa talouden tunnuslukujen hallintaa
  • Hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja
  • Kykyä verkostoitua ja vaikuttaa
  • Vahvaa paineensietokykyä
  • Halua ja kykyä toimia organisaation kasvoina ja jalkautua paikalliseen yrityskenttään

Eduksi laskettava osaaminen:

  • Kansainvälisten rahoitusmahdollisuuksien tuntemus
  • Ymmärrys kehityshankkeista ja niiden parissa työskentelyssä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa ja kehittää yhtiötä, jonka toiminnalla on merkittävä vaikutus alueen paikalliseen elinkeinoelämään ja kuntien kehitykseen. Hyvin hoidetussa ja toimintansa vakiinnuttaneessa yhtiössä on erinomaiset lähtökohdat uudelle toimitusjohtajalle päästä kehittämään ja johtamaan yhtiötä eteenpäin.

Rekrytointiprosessista vastaa Amesan Consulting Oy. Lisätietoa tehtävästä antaa
rekrytointikonsultti Roosa Tähkiö, +358 44 785 1061 (roosa@amesan.fi).