Siirry sisältöön

SavoGrown hallitus jatkaa toimitusjohtajan valintaprosessia

SavoGrown hallitus jatkaa toimitusjohtajan valintaprosessia

Julkaistu: 5.7.2024

Tiedote, julkaisuvapaa heti

Kehitysyhtiö SavoGrown hallitus jatkaa yhtiön toimitusjohtajan valintaprosessia.

SavoGrown hallitus on käynyt läpi liki kahdenkymmen potentiaalisen toimitusjohtajahakijan hakemukset ja haastatellut heistä kesäkuun viimeisellä viikolla kuusi parhaaksi katsomaansa ehdokasta. Hallitus toteuttaa uuden haastattelukierroksen elokuussa ja mahdollisen soveltuvuusarvioinnin.

Toimitusjohtajan valinta on yhtiön hallituksen tärkein tehtävä. SavoGrown hallitus on sitoutunut varmistamaan, että yhtiölle, sen henkilöstölle kuin myös alueemme yrityksille ja asukkaille valitaan paras mahdollinen, alueemme elinvoiman eteen työskentelevä toimitusjohtaja.

Valintaprosessin edetessä tiedotamme asiasta lisää.   

Lisätietoja antaa

Juha Piiroinen
Hallituksen puheenjohtaja
Kehitysyhtiö SavoGrow Oy
+358 44 758 1403
juha.piiroinen@suonenjoki.fi