Siirry sisältöön

Rekry: Projektipäällikkö Asumisen Uudet Tuulet Maakuntien Rajoilla -hankkeeseen

Rekry: Projektipäällikkö Asumisen Uudet Tuulet Maakuntien Rajoilla -hankkeeseen

Julkaistu: 10.7.2024

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja kehittämään maaseutuasumista? Etsimme inspiroivaa ja dynaamista projektipäällikköä!

Kehitysyhtiö SavoGrow etsii projektipäällikköä 2-vuotiseen (1.9.2024–31.8.2026) ylimaakunnalliseen asumisen kehittämishankkeeseen. Hankkeen toteutusalueena on Sydänsuomen alue Keski-Suomessa, NIHAK:n alue Pohjois-Pohjanmaalla ja SavoGrown alue Pohjois-Savossa. Hankekokonaisuuteen palkataan kolme projektipäällikköä, joista SavoGrown alueen projektipäällikkö koordinoi ylimaakunnallista kuntatyöntekijöiden yhteiskehittämistyötä ja asumisen strategiatyön toteutumista. 

Hankkeen tavoitteena on maaseutuasumisen kehittäminen innovatiivisia ratkaisuja etsimällä ja toimeenpanemalla niin, että asuinalueiden houkuttelevuus ja elinvoimaisuus lisääntyy.  Hankkeessa luodaan maaseutuasumisen strategia sekä konsepteja, joita kunnat ja maaseutuasumisen kehittäjät voivat soveltaa omaan toimintaansa.  

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toiminnan suunnittelusta ja toteutumisesta (hankehallinnointi, raportointi, kilpailuttaminen), koordinoit kuntien viranhaltijatyöryhmän toimintaa, vastaat hankkeessa tehtävän strategiatyön etenemisestä, fasilitoit kuntien yhteiskehittämistyöpajoja sekä etsit ja välität parhaita käytänteitä koko kuntajoukolle hyödynnettäväksi. 

Työ SavoGrowlla on joustavaa ja monipaikkaista. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja käyttämään vahvuuksiasi. Teet läheistä yhteistyötä kehittämishankkeessa mukana olevien kuntien kanssa ja olet osa SavoGrown aluekehitystiimiä. Tiimin vetäjänä toimii SavoGrown elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari. 

Odotamme sinulta: 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta 
  • Aitoa kiinnostusta maaseutuasumisen kehittämiseen
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja fasilitointitaitoja
  • Innovatiivista ja omatoimista asennetta 

Arvostamme lisäksi projektinhallintaosaamista. Voit työskennellä monipaikkaisesti ja työssä vaaditaan jonkin verran oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle työn joustavassa organisaatiossa osana eteenpäin katsovaa, nykyaikaista työyhteisöä. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAIN TES:in mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.   

Jätä hakemus palkkatoiveineen 11.8.2024 mennessä osoitteeseen rekry@savogrow.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinvoimapäällikkö Sanna Kauvosaari puh. 0400 866 724 (15.–16.7 ja 5.–9.8.) tai sanna.kauvosaari@savogrow.fi. 

Tehtävän täyttäminen edellyttää ELY:n myönteistä rahoituspäätöstä hankkeelle (Euroopan Maaseuturahaston osarahoittama).