Miten maaseudulle saataisiin uusia työpaikkoja, arvonlisää ja ekologisesti kestävää liiketoimintaa? Vastaus voi piillä eloperäisissä luonnonvaroissamme ja niiden modernissa jalostuksessa eli biotaloudessa. Tule kuuntelemaan, millaisia uusia tuotteita tutuista biomassoista nykyään valmistetaan!

Kenelle: alkutuottajat, metsänomistajat, elintarvikevalmistajat, aluekehittäjät ja organisaatiot, opiskelijat sekä kaikki kestävästä taloudesta kiinnostuneet

Miksi: Huomaat, miten monenlaisia uusia yritystoimintamahdollisuuksia maaseudulla on.

Aiheet ja puhujat:

Biokaasua pelloilta: Esko Rissanen, Biokaasua pelloilta -hanke

Biohiili: Markku Suutari, Carbons Finland Oy

Luonnonväriaineet teollisesti tuotettuna: Pasi Ainasoja, Natural Indigo Finland

Bioteknologiaa sienistä: Maria Suonpää, KÄÄPÄ Biotech