Suomalaiseen yhteiskuntaan ja suomalaisten mielipiteisiin pyritään parasta aikaa vaikuttamaan monin eri keinoin. Lisääntyvä hybridivaikuttaminen näkyy ja kuuluu myös sosiaalisen median paikallisryhmissä, jotka toimivat monilla paikkakunnilla merkittävinä informaatio- ja osallisuuskanavina.

Kasvavaan hybridivaikuttamiseen on hyvä varautua ja tunnistaa ilmiö – olitpa sitten aktiivinen somettaja, innokas puskaradiokeskustelujen lukija tai somen paikallisryhmän ylläpitäjä.

Mukana – Tulevaisuuden osallisuusmallit 2025 -hankkeen järjestämässä webinaarissa perehdytään hybridivaikuttamiseen tavallisten kuntalaisten arjessa ja sosiaalisen median paikallisryhmissä, ”puskaradioissa”. Hybridivaikuttamisen asiantuntijana toimii lehtori, KTT, Panu Moilanen Jyväskylän yliopistosta.

Luento striimataan suorana Kehitysyhtiö SavoGrown YouTube-kanavalle ja se on myös katsottavissa jälkikäteen samalla kanavalla. Livestiimin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä ja kommentteja studioomme YouTuben chatin välityksellä.

Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=tD0XMj0kU7E

Mukana hanketta rahoittaa Kehittämisyhdistys Mansikka