SISU-ilmastohanke ja Pohjois-Savon ELY-keskus järjestävät rakentamisen seminaaripäivän Kuopiossa 3.9.2024. Tilaisuudessa pureudutaan siihen, miten rakentamisen ja rakennusten vähähiilisyysyyttä voidaan edistää, mitä vaatimuksia lainsäädännöstä on tulossa, miten kiertotaloutta voidaan edistää rakentamisessa sekä mitä ilmastonmuutokseen varautuminen tarkoittaa rakentamisen ja rakennusyritysten näkökulmasta. Puhujina tilaisuudessa ovat mm. Aalto-yliopiston kestävän rakentamisen professori Matti Kuittinen sekä Talonrakennusteollisuus ry:n Itä-Suomen aluepäällikkö Kimmo Anttonen.

Nyt kannattaakin siis jo varata 3.9.2024 kalenteriin!

Tilaisuus on tarkoitettu kuntien tiloista ja rakentamisesta vastaaville henkilöille sekä suunnittelijoille, rakennuttajille, urakoitsijoille ja muille rakennusalaan liittyville toimijoille. Tilaisuuden aikataulu ja sisältö täsmentyvät myöhemmin, ja myös virallinen ilmoittautumislinkki tulee myöhemmin.  

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Suunnitelmallisen ilmastotyön juurruttaminen Pohjois-Savoon (SISU) -hanke sekä Pohjois-Savon ELY-keskus.