Elintarvikealan yrittäjä, mietityttääkö tuotekehitysprojektien eteenpäinvieminen? Ilmoittaudu nyt tuotekehityksen maksuttomiin webinaareihin!

Voit osallistua vain yhteen tai useampaan tilaisuuteen.

Tuotekehitysprosessi 26.4. klo 13–15.00

Raaka-ainehankinta 3.5. klo 13–15.00

Elintarvikeparanteet 10.5. klo 13–15.00

Elintarvikkeiden säilyvyys 17.5. klo 13–15.00

Koulutusten tavoitteena on:

  • Oppia ymmärtämään tuotekehitysprosessin sisältöä, ajankäyttöä ja sen vaiheita
  • Tunnistaa raaka-aine hankintaan ja toimittajien valintaan vaikuttavia tekijöitä
  • Tunnistaa yleisimpiä elintarvikkeissa käytettyjä elintarvikeparanteita ja niiden käyttötarkoituksia
  • Oppia ymmärtämään elintarvikkeiden säilyvyyteen vaikuttavia tekijöitä sekä säilyvyyden määrittämisen prosessia

Webinaarikokonaisuuden järjestää Uudet askeleet elintarvikealla Kaakkois-Suomessa -hanke.

Lisätietoja: 

Jaana Kapustamäki, tuotekehittäjä, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy p. 020 7464621

Suvi Malin, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry p. 0400 682 334